Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A Takımlarından Malatyaspor Kulübü'nün 4 Ağustos Tarihinde Yapılacak Olan Olağanüstü Kongresinde, İki Yönetici Görev Almayacaklarını Açıkladı.

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor Kulübü'nün 4 Ağustos tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongresinde, iki yönetici görev almayacaklarını açıkladı.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Vekili Nadir Alataş ve muhassip üye Selahattin Dağıstanlı, eleştiriler karşısında yeni yönetimde görev almayacaklarını söylediler.

Nadir Alataş, takımın geçen yıl Süper Lig'e çıkamaması nedeniyle çok eleştiri aldıklarını belirterek, "Malatyaspor'un yanlışlarında Nadir Alataş'ın imzası olmayacak. Şu ortamda, Malatyaspor'a faydamın olmayacağını düşünüyorum. Yanımızda olması gerekenlerin dik duruşunu görmedim. İddiasız bir takım içinde olmayacağız" dedi.

Muhassip üye Selahattin Dağıstanlı ise, Malatyaspor için görüşmeye gittiklerinde kapıların yüzlerine kapandığını ifade ederek, "Belki geçen sezon başarılı olamadık, ancak çok eleştiri aldık. Eleştiri elbetteolacak, ancak hakaretlere varan tenkitlerden bıktık. Hakaret boyutuna varan eleştirilerden dolayı yeni yönetimde görev almayacağım" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Serkan Birer de daha önce yaptığı açıklamada yeni yönetimde görev almayacağını belirtmişti.

(NA-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title