Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'da Malatyaspor ile Gençlerbirliği Oftaşspor Arasında Oynanan ve 2-1 Ev Sahibi Takım Malatyaspor'un Üstünlüğüyle Sona Eren Maçta Terör Lanetlendi. Malatyasporlu Taraftarlar, Stada "Terörü Lanetliyoruz" Pankartı Astı. Maç Sonrasında Gerginlik Yaşandı.

Türk Telekom Lig A'da Malatyaspor ile Gençlerbirliği Oftaşspor arasında oynanan ve 2-1 ev sahibi takım Malatyaspor'un üstünlüğüyle sona eren maçta terör lanetlendi. Malatyasporlu taraftarlar, stada "Terörü lanetliyoruz" pankartı astı. Maç sonrasında gerginlik yaşandı.

Malatya İnönü Stadı'nda oynanan Malatyaspor-Gençlerbirliği Oftaşspor maçında stadın maraton tribünü bölümüne, Malatyaspor Taraftarlar Derneği, "Terörü lanetliyoruz" pankartı asarak, Malatya'da 18 Nisan'da meydana gelen yayınevi kanlı baskını kınandı.

Bu arada karşılaşma sonunda Gençlerbirliği Oftaşsporlu fuftbolcular, hakeme itiraz ederek, maçın sonlarına doğru attıkları golün geçirsiz sayılmasını tepki gösterdi. Bülent Karaman ve İlhan, karşılaşma sonrası maçın hakemin üzerine yürüyüp, hakeme tepki gösterdiler.

Öte yandan Malatyasporlu taraftarlar, maç sonunda Sarı -kırmızılı bayraklarla şehir turu atarak, galibiyeti kutladı.

(NA-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title