Haberler

Son dakika haberi | Turistlerin ölümden döndüğü kaza kamerada: 1'i ağır 3 yaralı

Güncelleme:

Son dakika haberler: Turistlerin ölümden döndüğü kaza kamerada: 1'i ağır 3 yaralı Otomobil takla attı: 1' i ağır 3 yaralı Muğla'nın Bodrum ilçesinde içerisinde 4 turistin bulunduğu otomobil, kavşağa hızlı girince taklalar atarak durabildi.

Turistlerin ölümden döndüğü kaza kamerada: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil takla attı: 1' i ağır 3 yaralı

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde içerisinde 4 turistin bulunduğu otomobil, kavşağa hızlı girince taklalar atarak durabildi. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Bitez Kavşağı'nda meydana geldi. Bodrum'dan Turgutreis istikametine seyreden ve içerisinde 2'si Fransız ve 2'si Tunus uyruklu 4 turistin bulunduğu 48 V 7229 plakalı otomobil, Bitez Kavşağı'na hızlı girdi. Dönel kavşaktaki adayı aştıktan sonra kaldırıma çarparak taklalar atan otomobil, metrelerce sonra durdu. Yoldan geçen diğer sürücüler ve gürültüyü duyan çevre sakinleri, kazazedelerin yardımına koştu. Kazada 2 Tunus uyruklu kadın ile 1 Fransız uyruklu adam yaralandı. Otomobilde sıkışan Tunus uyruklu bir kadın, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı. Alkollü oldukları belirlenen turistler, zaman zaman baygınlık geçirdi. Yaralılar kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulansları ile Acıbadem Hastanesi'nin ambulansına alındı. Yaralılardan Tunus uyruklu bir turistin durumunun ağır olduğu bildirildi. Kaza ile ilgi soruşturma başlatıldı.

Kaza anı bölgedeki bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde içerisinde 4 turistin bulunduğu otomobilin dönel kavşaktaki adayı süratli bir şekilde aşması, sonrasında ada etrafındaki başka bir otomobilin önünden neredeyse kıl payı geçip kaldırma çarparak taklalar atması yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bodrum Tunus Haberler Son Dakika

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title