Haberler

Turgutlu'da Yatırımlar

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Turgutlu'da yapılan yatırımları gezdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Turgutlu'da yapılan yatırımları gezdi. Yurttaş'a, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman eşlik etti. Ziyarette ayrıca, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu da yer aldı. Yatırımlarından ilk önce yeni yapılacak 2.500 kişilik kapalı spor salonu inşaatı ziyaret edildi. İnşaatı yapan Bayburt İnşaat-Özgün Yapı firmasının Turgutlu Şantiyeler Şefi Süleyman Turgut, proje hakkında Yurttaş'a bilgi verdi. Kapalı spor salonunun 2014'ün Ocak ayında tamamlanacağı ve oldukça modern bir yapıda hizmet vereceği ifade edildi. Kapalı spor salonu inşaat alanında incelemelerde bulunan protokol üyeleri Turgutlu'ya çok önemli kazanımların hayata geçeceğini ve Turgutlu'nun artık Ege bölgesinde bir yatırım merkezi haline geldiğini dile getirdi.

YENİ SAĞLIK MERKEZİ

Turgutlu'da yapılan Yeni Devlet Hastanesi içerisinde yapımına başlanan Turgutlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı gezildi. Yapılacak yeni merkezin 18 diş hekimi ile hizmet vereceği ve tesisin 20 üniteden oluşacağı ifade edildi. Sağlık sektöründe yapılan yatırımlar konusunda Turgutlu'nun bölgede oldukça aktif olduğunu dile getiren Yurttaş ve Orhan, yatırımlarının devam edeceğini dile getirdi.

Turgutlu Devlet Hastanesi yanında yer alan Devlet Su İşlerine ait 60 bin metrekare alanın milli eğitim bakanlığına tahsisi için gerekli görüşmelerin yapıldığı ve görüşmelerin devam ettiğinin altını çizen Yurttaş, bu alanın tahsis edilmesi durumunda bu alana Sağlık Meslek Lisesi yapılacağını ve bu alanın bir sağlık kampüsü haline geleceğini söyledi.

OKUL İNŞAATLARI

Kapalı Spor Salonu ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerini ziyaret eden heyet daha sonra inşaatları devam eden iki okulu ziyaret etti.

İlk olarak Turgutlulu ünlü prodüktör Polat Yağcı ve Turgutlu Belediyesi tarafından yaptırılan Turgutlu Polat Yağcı İlkokulu ziyaret edildi. Ünlü prodüktör Yağcı'nın Orhan Gencabay'la Bir Ömür Albümünden elde edilecek gelirle yapılacağını açıkladığı okul 12 derslikli olup, 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrencilere kapılarına açacak ve yeni eğitim sistemi olan 4+4+4 sisteminin ilk 4 yıllık ayağında eğitim verecek. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, okulun açılışında bir aksilik olmazsa Orhan Gencebay ve Sezen Aksu'nun da yer alabileceğini dile getirdi.

Yatırımların yapımını yerinde inceleyen heyet daha sonra yeni yapılan Turgutlu Ticaret Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. Firma yetkililerinden detaylı bilgi alan heyet, eğitim ve sağlık alanında Turgutlu'nun çok önemli hamleler yaptığını ve uzun vade de birçok alanda çeşitli yatırımların yapılacağını ifade ettiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Yurttaş Serhat Orhan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title