Haberler

Turgutlu'da Elektrik Kesintileri İsyan Ettirdi

Manisa'nın Turgutlu İlçesi Altay ve Şehitler Mahallelerinde Son Günlerde Sıklaşan Elektrik Kesintileri Çevre Sakinlerini İsyan Ettirdi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesi Altay ve Şehitler mahallelerinde son günlerde sıklaşan elektrik kesintileri çevre sakinlerini isyan ettirdi.

Son 15 gündür yaşanan enerji problemi Altay ve Şehitler mahallelerinde yaşayan halkı sokağa döktü. Kesintiler ve voltaj düşüklüğü nedeni ile elektronik ve beyaz eşyalarının zarar gördüğünü öne süren mahalle sakinleri biran önce sorunlarına çare bulunmasını istediler.

Mahalleyi besleyen elektrik trafosunun yetersiz olduğunu ve kesintilerin bu nedenle meydana geldiğini ifade eden mahalle sakinlerinden Celal Genç, "Son 15 gündür evlerimizde ve iş yerlerimizde yaşanan elektrik kesintileri nedeni ile çok zor durumda kalıyoruz. Elektronik ve beyaz eşyalarımız voltaj düşüklüğü nedeni ile zarar gördü. Bu zararı kim karşılayacak? Elektrik borcumuz bir gün geciktiğinde cezalı olarak ödeme zorunluluğunda bırakılıyoruz ancak konu hizmet alımına geldiğinde yetkililer bizlere yaşanan aksaklığı sıraya koyduklarını ve sırası gelince yapacaklarını söylüyorlar. Böyle saçma bir cevap olur mu? Mahalle halkı olarak birleşip Tedaş'ı mahkemeye bile vermeyi düşünüyoruz." dedi.

Altay Meydanı'nda kahvecilik yapan Özcan Özlü isimli esnaf da, "Elektrik kesintisi ve voltaj düşüklüğü nedeni ile televizyon ve yazar kasam zarar gördü. Benim zararımı kim ödeyecek? Bir de elektriklerin akşam 16.00 ile 22.00 saatleri arasında daha sık kesilmesi nedeniyle evlerimizde karanlıkta oturmak zorunda kalıyoruz. Trafonun biran önce değiştirilmesini ve mahallemize yeterli enerjiyi verecek sistemin kurulmasını yetkililerde istiyoruz." diye konuştu.

Tedaş yetkilileri ise yaşanan aksaklığın kendileriyle alakası olmadığını, konuyu Manisa il müdürlüğüne bildirdiklerini ifade ederek, sorunun giderilmesi için çalıştıklarını kaydettiler.

(İU-ÖA)

29.12.2007 16:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title