Haberler

Tunceli'nin Ovacık İlçesinde Çığ Bir Evi Yıktı

Tunceli'nin Ovacık İlçesinde 3 Gündür Aralıksız Süren Kar Yağışı Hayatı Felç Etti. İlçede Çığ Düşmesi Sonucu Bir Ev Yıkıldı, Böbrek Hastası Bir Şahıs Fenalaştı.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 3 gündür aralıksız süren kar yağışı hayatı felç etti. İlçede çığ düşmesi sonucu bir ev yıkıldı, böbrek hastası bir şahıs fenalaştı.

Alınan bilgiye göre, Ovacık ilçesine bağlı Havuzlu köyünde İbrahim Köse'ye ait ev, çığ düşmesi sonucu yıkıldı. Olayda can kaybı yaşanmazken, köyde çığ tehlikesinin halen devam ettiği belirtildi. Kar kalınlığının yaklaşık 1.5 metreyi bulduğu Tunceli'nin Ovacık ilçesinde iş makinesi yetersizliği nedeniyle yollarının açılamadığı öğrenildi. Kar yağışı nedeniyle ilçede esnafların işyerlerini açamadıkları belirtilirken, ilçede sık sık elektrik kesintilerinin yaşandığı ve vatandaşların ısınma konusunda büyük

sıkıntı yaşadığı ifade edildi.

Öte yandan, Ovacık ilçesinde böbrek hastası olan ve diyalize girmesi gereken Bülent San isimli bir şahıs, fenalaşınca Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nın helikopteriyle Elazığ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

(HY-ZG-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title