Haberler

Tunceli'de "Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi" Toplantısı

Tunceli’de “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi” toplantısı yapıldı.

Tunceli'de "Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi" toplantısı yapıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda yerel ve merkezi düzey arasında bilgi ve görüş alışverişinin sağlanması amacıyla, "Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği, Sorunlar ve Çözüm Önerileri" çalıştayı düzenlendi. Fırat Kalkınma Ajansı tarafından Malatya, Elazığ, Bingöl illerinde düzenlenen çalıştayın son ayağı Tunceli'de gerçekleştirildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda yapılan çalıştaya İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, FKA Tunceli Yatırım Destek Ofisi Birim Başkanı Murat Ortak, KOSGEB Müdürü Kadir Yıldırım,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeynel Açıkgöz, Tunceli TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile ildeki girişimciler katıldı.

Toplantıda, Finansmana Erişim, İşletme ve Yatırım Sermayesi, Beşeri Sermaye, Kurumsal Yapılanma, Fiziki Altyapı, Ulusal ve Uluslararası Pazara Erişim ve Tutunma, Üretim Maliyetleri, Devlet Destekleri, Kalite ve Markalaşma, Profesyonel Danışmanlık Gereksinimi, Mevzuata Dair Sorunlar ve Ekonomik Belirsizlik başlıkları adı altında 11 konu görüşüldü. Çalıştaya katılanlar, anket formu vasıtasıyla görüşlerini belirtti.

Sanayideki sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıda belirlenen sorunlar ve çözüm önerileri, 4 ildeki toplantıların tamamlanmasıyla rapor haline getirilerek ilk önce FKA Yönetim Kurulunda gündem maddesi olarak ele alınacak sonrasında ise Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na sunulacağı bildirildi. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title