Haberler

Truva Atı'nın Üzerinden Motorlarıyla Atladılar

ÇANAKKALE'de, Dünya serbest stil motokros'un 4 yıldızı, Truva Atı üstünden kros motosikletleri ile uçarak gösteri sundu.

ÇANAKKALE'de, Dünya serbest stil motokros'un 4 yıldızı, Truva Atı üstünden kros motosikletleri ile uçarak gösteri sundu.

Konuk oldukları her şehrin en meşhur simgelerini, kendilerine gösteri alanı olarak belirleyen, Dünya serbest stil motokros'un 4 yıldızı, bu sefer ''Troy' filmine de konu olan Çanakkale´deki efsanevi Truva Atı'nı seçti. Red Bull X-Fighters Jams Organizasyonu tarafından Mısır'da Piramitler, Rusya'da Kızıl Meydan gibi ünlü noktalarda da düzenlenen gösteriyi, bugün öğlende, yaklaşık 10 bin Çanakkaleli meraklı gözlerle izledi.

Dünya serbest stil motokros'un 4 yıldızı, Nick Franklin (Yeni Zelanda), Nick DeWit (Güney Afrika), Belçikalı yıldızlar Jimmy Verburgh ile Bjorn Vanden Broeck izleyicilere sundukları şovla heyacanlı dakikalar yaşattı. Şov için hazırlanan rampada yüksek hıza ulaşan 4 yıldız, ''Truva Atı'nın üzerinden defalarca taklalar atarak geçti, izleyicilerden de alkış topladı. Bu arada, Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu´da organizasyonda izleyicilere motoruyla gösteri sundu.

Erdem SÜREK- Ersan KÜÇÜKKURU- ÇANAKKALE- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title