Haberler

Trafik Kazasında Ölen Cansu, Toprağa Verildi

Güncelleme:

Mudanya'da meydana gelen trafik kazasında ölen üniversite öğrencisi Cansu Günay, Diyarbakır'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasıda ölen üniversite öğrencisi 18 yaşındaki Cansu Günay, Diyarbakır'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Cansu Günay'ın babası, Aşanlar Müzik'in sahibi Mehmet Günay, gözyaşlarını tutamadı.

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde dün, 3 üniversite öğrencisinin içinde bulunduğu otomobilin takla atması sonucu ölen 2 üniversiteli kızdan 18 yaşındaki Cansu Günay, bugün Diyarbakır Çiftte Havuzlar Mezarlığı'nda törenle son yolculuğuna uğurlandı. Bugün saat 09.45'te uçakla Diyarbakır'a getirilen Cansu Günay'ın cenazesini yakınları karşıladı. Günay'ın cenazesinin cenaze arabasına taşınması sırasında babası Mehmet Günay gözyaşlarını tutamadı. Uzun araç konvoyu ile merkez Sur İlçesi Hasırlı Mahallesi'ndeki tarihi Kurşunlu Cami'sine getirilen Cansu Günay için burada kılınan cenaze namazından sonra, Dicle Nehri kıyısındaki Çiftte Havuzlar Mezarlığı'na götürüldü. Mezarlıkta omuzlarda taşınan Günay'ın cenazesi, gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Cenaze törenine, İstanbul'da müzik yapımcılığı yapan 'Zaza Şeyhmus' olarak tanınan Şeyhmus İlgin, Cansu Günay'ın babası ve İstanbul'da birçok ünlü sanatçının bağlı olduğu Aşanlar Müzik'in sahibi Mehmet Günay ile yaklaşık 1000 kişi katıldı. Defin işlemi sırasında dualar okunurken, baba Mehmet Günay, mezar taşını öperek kızını son yolculuğuna uğurladı. "Gelinimin düğünü" dediği kızının cenaze töreni boyunca dün ve bugün kendisini yanlız bırakmayan herkese teşekkür eden baba Günay, "Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, kimseye böyle bir acı vermesin. Bursa'dan getirdiğimiz gelinimi bugün güzel bir törenle uğurladık. Dün ve bugün bizi yanlız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Evlat acısının tarifi yoktur" diye konuştu.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 1'inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Cansu Günay ile erkek arkadaşı üniversite öğrencisi Muhammet Hamza Üstünbaş, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde okuyan kız arkadaşları 20 yaşındaki Kübra Buse Bingül'ü ziyaret için dün gittikleri Bursa'da kiraladıkları 16 JRM 37 plakalı araçla trafik kazası geçirmişti. Kaza sonucu araç içerisinde bulunan Cansu Günay ile Kübra Buse Bingül, yaşamını yitirirken, sürücü Muhammet Hamza Üstünbaş ise hafif yaralanmıştı.

MT,BB(GG/İD) - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır İstanbul Mudanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title