Haberler

Trafik Kazası Geçiren Can Bonomo Kimdir?

Güncelleme:

Müzisyen Can Bonomo, motosikletiyle seyir halindeyken önündeki aracın bir anda kapısını açmasıyla kapıya çarparak savruldu. Peki, Can Bonomo kimdir?

Dikkatsiz bir sürücü nedeniyle motosikletiyle trafik kazası geçiren 'nun kaburgalarında ve köprücük kemiğinde kırıklar olduğu öğrenildi.

Trafik Kazası Geçiren Can Bonomo Kimdir?

CAN BONOMO KİMDİR?

, 24 Mayıs 1987 de İzmir'de dünyaya geldi. Ressam olan annesini genç yaşta kaybeden şarkıcının ailesinin kökeni, Osmanlı Sultanı Sultan II Beyazıd tarafından, 1492 yılında İspanya'dan İzmir ve Selanik'e yerleştirilen Yahudilere kadar uzanıyor. Küçük yaşlardan itibaren sanatla haşir neşir olan , dokuz yaşında gitar çalmaya başladı.

Trafik Kazası Geçiren Can Bonomo Kimdir?

RADYO PROGRAMLARI SUNDU

Bilgi Üniversitesi'nde Sinema-Televizyonculuk Bölümü'nde okuyan Bonomo, 17 yaşında İzmir'den İstanbul'a taşındı. Müzik dünyasına ise ses prodüksiyonculuğu yaparak atıldı. Üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101'de radyoculuk yapan , daha sonra, televizyona geçerek Number One TV ve MTV'de televizyon programları hazırladı.

Trafik Kazası Geçiren Can Bonomo Kimdir?

'MECZUP' İLE ÇIKIŞ YAPTI

Lise ve üniversite dönemlerinde kurdukları amatör müzik gruplarıyla İzmir ve İstanbul'da birçok konser verdi. Yaklaşık iki yıllık çalışma sonucunda Ocak 2011'de Can Saban'ın yapımcılığı ile ilk albümü "Meczup"u yayınladı. "Meczup"un biri hariç tüm parçalarının söz ve bestesi imzası taşıyor. Albüm kapağındaki albümün artwork'leri de Can Bonomo'ya ait.

DÜNYACA ÜNLÜ GRUPLARDAN ETKİLENDİ

, müzikal yolculuğu boyunca The Shins, Wax Poetic, The Kinks, The Libertines ve The Beatles'dan etkilendi. Tarzını 'İstanbul Müziği'olarak tanımlayan genç müzisyenin soyadının anlamı, Latince 'iyi adam' demek. Sanatın hemen her dalına ilgi duyan, illüstrasyon ve fotoğrafla da ilgileniyor.

, geçtiğimiz aylarda oyuncu ile dünyaevine girdi.

Trafik Kazası Geçiren Can Bonomo Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title