Haberler

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: İstediğimiz Yerde Bitirdik

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-0 kazandıkları Karabükspor maçı sonrası, "Ligi istediğimiz yerde bitirdik" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek sezonu noktaladıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"TAKIMI ALDIĞIMIZ YER BELLİ"

Sezonu değerlendiren Çalımbay, "Bu maçı kesin almamız gerekiyordu matematiksel olarak 5. sırayı garantilemek için. Böyle maçlarda konsantre olmazsan kazanman zorlanır ve ilk yarı da böyle oldu. 2. yarı hem oyuncu değişikliği olsun, hem de oyuncu değişikliği olsun işe yaradı. Takımı aldığımız yer belli, getirdiğimiz yer belli. Çok iyi yere getirdiğimize inanıyoruz. 12 maçtır yenilmeden yolumuza devam ettik. Özellikle 6 maç berabere kalınca ki 4 tanesi kazanabileceğimiz maçtı. Geldiğimizden bu yana güzel bir grafik çizdik. Sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşadık. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum, güzel günlerimiz de geçti. Allah'a şükür, istediğimiz yerde bitirdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıza Çalımbay Ersun Yanal Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

dirabson dirabson:

küçük anadolu kulüpleri için cidden büyük başarı ilk 5 sırada yer bulmak. Tebrikler Trabzonspor

3
3
yanıtYanıtla
turabozanli:

bukadar kotu takimi, bukadar iyi olmayan yonetimi, ve borc batagindaki bi takimi 5 ci bitirdin, helal olsun sana riza calimbay

2
0
yanıtYanıtla
Akademisyen:

TS nin gucu bu kadar. Ilk 5 in ilk 4u istanbul takimlari zaten ! Bir de Kasimpasa biraz daha palazlanirsa ilk 5 tamamen istanbul takimlarinin olacak !

0
0
yanıtYanıtla
Metin:

Bu takıma çok şey kazandırdın, daha iyisini yapabilmen için başkan ve yönetim seninle birlik olmalı ve yeni kadro için kolları sıvamalı. . Ama görünen o ki, yeni yönetim, yeni maceralar peşinde. . Taraftar olarak senin görevinde kalmanı istiyoruz. Yeni başkan ve yönetim belli ki, sana ve taraftara değilde kafalarına göre iş yapacaklar gibi . . yapacak olurlarsa sonuç belli , borç, hezimet. . Sonrası:yeni seçim, yeni başkan, yeni antrenör. . .

0
0
yanıtYanıtla
volkan:

zaten başka bi yerde bitirmeniz bu yüzyılda imkansız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title