Haberler

Trabzonspor Musampa'ya Kavuştu

Trabzonspor, Transferi Yılan Hikayesine Dönen Kiki Musampa İle Bugün 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Trabzonspor, transferi yılan hikayesine dönen Kiki Musampa ile bugün 3 yıllık sözleşme imzaladı.

10 gün önce Trabzon`a gelen fakat anlaşamayınca geri döndükten sonra dün akşam saatlerinde tekrar şehre getirilen Musampa, bugün akşam saatlerinde kendisini 3 yıllığına bordo - mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Trabzonspor`dan yapılan açıklamada, imza töreninin saat 16.00 sıralarında gerçekleşeceği ifade edilerek basın mensupları Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri` ne çağırıldı. Ancak Musampa`nın saat 16.45` e kadar imza törenine gelmemesi, ¨Tekrar sorun mu çıktı¨ söylentilerine neden oldu. Kongo asıllı Hollandalı futbolcu, saat 16.50 sıralarında törenin yapılacağı salona geldi. Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Baturoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, ¨Musampa`nın transferi biraz zorlu oldu. Ancak onun oynayacağı futbolla bunun karşılığını vereceğini umuyoruz. Kendisiylye tüm pürüzleri hallettik¨ dedi.

Musampa ise, Trabzonspor`a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ¨Burada güzel günler geçireceğime ve başarılar tadacağıma inanıyorum. Şu anda biraz kondisyon sorunum olabilir, ama çok çalışarak kısa zamanda bu açığı giderebileceğimi umuyorum. Trabzonspor`da Yattara, Marcelinho gibi kaliteli oyuncular var. Hep birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum¨ dedi. Musampa, sol kanadın yanısıra defansif ve ofansif orta saha oyuncusu olarak da forma giyebildiğini sözlerine ekledi.

Hollandalı oyuncunun Manchester City`deki forma numarası olan 14`ü Trabzonspor`da da giyeceği belirtildi. İmza töreni sonrası Trabzonspor forması ve flamasıyla poz veren Musampa, basın mensuplarına, ¨Bana Kiki diye hitap edin¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title