Haberler

Trabzonspor'a Altyapı Katkısı

Trabzonspor'un altyapısından A takıma yükselen yıldız adaylarından Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, aldıkları süre bakımından istikrar yakalarken attığı gollerle de takımlarına önemli katkı yaptı.

SELÇUK KILIÇ - Trabzonspor'un altyapısından A takıma yükselen yıldız adaylarından Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, aldıkları süre bakımından istikrar yakalarken attığı gollerle de takımlarına önemli katkı yaptı.

Bordo-mavili takımın 21 yaşındaki futbolcusu Yusuf Yazıcı 23. haftası geride kalan ligde 3, 18 yaşındaki Abdülkadir Ömür de 2 gol kaydetti.

Yusuf Yazıcı, bordo-mavili takımın, 10. haftada Galatasaray'ı 2-1, 12. haftada Osmanlıspor'u 4-3, 16. haftada Bursaspor'u 1-0 yendiği maçlarda birer kez rakip fileleri havalandırdı.

Abdülkadir Ömür ise ligin 8. haftasında Karadeniz ekibinin 6-1 mağlup olduğu Teleset Mobilya Akhisarspor maçında bordo-mavili takım forması altında ligdeki ilk golünü kaydetti. Genç oyuncu, 23. haftada Trabzonspor'un deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta takımının galibiyet golünü attı.

Trabzonspor, altyapıdan gelen iki futbolcunun gol attığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Ligde 36 golü bulunan bordo-mavili takımının 12 puanına, genç oyuncular katkı sağladı.

Yusuf Yazıcı, 22 maçta görev yaptı

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Yusuf Yazıcı, ligde forma giydiği 22 maçta bin 571 dakika sahada kalmayı başardı.

Erdoğdu Anadolu Lisesi ile 2015 yılında Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde, Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyonluk sevinci yaşadıktan sonra Trabzonspor altyapısından A takıma yükselen Yusuf Yazıcı, geçen sezon ligde 18 maçta 1458 dakika, 2015-2016 sezonunda ise 6 lig maçında 334 dakika görev yapmıştı.

Abdülkadir Ömür, Çalımbay'ın vazgeçilmezi

Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür ise bu sezon büyük çıkış yaptı.

Bordo-mavili futbolcu, ligin son 9 haftasında 90'ar dakika sahada kalarak teknik direktör Rıza Çalımbay'ın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer aldı.

2015-2016 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 maçta 40 dakika, 2016-2017 sezonunda ise ligde 2 maçta 14, kupada ise 3 maçta 175 dakika olmak üzere 5 resmi maçta 189 dakika oynayan genç oyuncu, bu sezon 20 maçta bin 317 dakika sahada kalarak formaya iyice ısındı.

Kaynak: AA / Spor

Yusuf Yazıcı Trabzonspor Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title