Haberler

Trabzonspor 4'üncülük İçin Son Kozunu Oynuyor

– TRABZONSPOR, yarın deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçını kazanarak hem ligi 3 puanla kapatmayı, hem de rakiplerinin puan kaybetmesiyle ligi 4'üncü sırada bitirmeyi hedefliyor.

– TRABZONSPOR, yarın deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçını kazanarak hem ligi 3 puanla kapatmayı, hem de rakiplerinin puan kaybetmesiyle ligi 4'üncü sırada bitirmeyi hedefliyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah yapılan antrenmanın ardından saat 15.30'da THY'ye ait özel uçakla Sivas'a hareket eden bordo mavili kafilede, cezalı olan Yusuf Erdoğan ile sakatlıkları bulunan Aytaç Kara, Yatabare, Bosingwa, Sefa Yılmaz ve Deniz Yılmaz yer almadı.

3 İSİM KAP'A BİLDİRİLDİ

Kayseri spor'dan ayrılan Süleyman Hurma'yı sportif direktörlüğü getiren Trabzon spor, Kayserisporlu 3 futbolcunun transferinde de son aşamaya geldi. Trabzon spor Yönetimi'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı duyuruda, "Profesyonel futbolcular Hakan Arıkan,Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ın kulübümüze transferi konusunda Kayseri spor Kulübü Derneği ve futbolcular ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı.

Trabzon spor'da kiralık olarak oynayan Hakan Arıkan ve diğer 2 oyuncunun anlaşma şartları tamamlandığı zaman transfer mevsimiyle birlikte açıklanacağı vurgulandı.

MEDİCANA SİVASSPOR İLE 20'İNCİ RANDEVU

Trabzon spor ile Medicana Sivas spor, yarınki maçla Süper Lig'de 20'nci defa karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 19 maçta Trabzon spor'un 9, Sivas spor'un 6 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasındaki 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda, bordo mavililer 29 kez rakip fileleri havalandırırken Sivas spor 22 gol kaydetti. Trabzon spor, 2010-2011 sezonunda Sivas spor'u Hüseyin Avni Aker'de 6-1 yenerek rekabette en farklı galibiyeti alan taraf oldu.

HACIOSMANOĞLU BOKS ELDİVENLERİNİ GİYDİ

Tayvan'da yapılan Dünya Boks Şampiyonası'nda Genç Bayanlar 75 kilogramda Dünya Şampiyonu olan Trabzonlu boksör Busenaz Sürmeneli, antrenörü Cahit Süme ile birlikte Trabzon spor'u ziyaret etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Busenaz'ın elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, bundan sonraki spor yaşamında başarı diledi. Şampiyon boksör Busenaz Sürmeneli de, "Şampiyonaya çok sıkı ve iyi bir şekilde hazırlandım. Başarımı çalışmaya ve hocama borçluyum. Bu madalyayı Türkiye'de bir tek ben aldım. Bunu Trabzon'a getirdiğim için çok mutluyum" dedi. Antrenör Cahit Süme ise şampiyonada çok güçlü rakiplerle karşılaştıklarını belirterek finalde Çinli olimpiyat üçüncüsü bronz madalyalı boksörü yenerek ikinci dünya şampiyonluğunu kazandıklarını ve bir sonraki hedefin ise olimpiyatlarda madalya kazanmak olduğunu söyledi. İbrahim Hacıosmanoğlu, ziyaret sonunda Busenaz ve Antrenörü Cahit Süme'ye çeşitli hediyeler verdi. Busenaz ise İbrahim Hacıosmanoğlu'na boks eldivenlerini hediye etti.

EFSANEYE KUPALI ZİYARET

Spor Toto 2'nci Ligi'nden PTT 1'inci Ligi'ne yükselmeye hak kazanan 1461 Trabzonlu oyuncular ve teknik kadro bugün eski teknik direktörleri ve Trabzonspor'un efsane isimlerinden Kadir Özcan'ın mezarını ziyaret etti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran, Genel Sekreter Köksal Güney, 1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların yeraldığı ziyarette ölümünün 1'inci yıldönümünde Kadir Özcan anıldı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Hakan Arıkan Trabzonspor Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title