Haberler

Trabzon: Trabzonspor'da Lazaroni Hızlı Başladı

Trabzonspor'un takımın başına getirdiği Brezilyalı teknik direktör Sabastiao Lazaroni, görevine hızlı başladı.

Trabzonspor'un takımın başına getirdiği Brezilyalı teknik direktör Sabastiao Lazaroni, görevine hızlı başladı.

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile transferde izlenecek yol hakkında görüş alışverişinde bulunan Lazaroni, Bordo-mavili yönetimin transfer etmek istediği oyuncuların da maç kasetlerini aldı. Brezilya'da yakından tanıdığı oyuncular hakkında yönetime bilgi veren Brezilyalı teknik adam, yabancı kontenjanında boşaltma yapılması durumunda önerdiği oyuncuları takımda görmek istediğini belirtti. Yabancı oyuncu transferinde Lazaroni'nin önerdiği isimleri dikkate alan Bordo-mavili yönetim, geniş ve hızlı bir araştırma başlatırken, aynı zamanda Brezilyalı oyuncu Ricardinho'nun işini bitirmek için de çalışmalarını hızlandırdı. Ricardinho ile daha önce yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken, Lazaroni'nin de bu transferin gerçekleşmesi için Brezilya'da görüşmelerde bulunacağı belirtildi. Ülkesine dönerken takımla ilgili dokümanları ve maç kasetlerini alan Lazaroni'nin, yapacağı çalışma sonrası Trabzon'a dönüşte yönetim kuruluna bir rapor sunacağı belirtildi.

Bu arada, seçim öncesi yıldız oyuncu sözü veren Kulüp Başkanı Nuri Albayrak da, transfer karargahını Brezilya'ya kuruyor. Brezilyalı oyuncu Ricardinho'yu transfer etmek için harekete geçen Bordo-mavili yönetim, bu transfer için Lazaroni'den okey alırken, yabancı kontenjanının boşaltılması halinde diğer transferlerin de Brezilya'dan olması bekleniyor.

Gelecek sezon geniş ve kendi içinde rekabet eden bir takım kurmayı planlayan Traübzonspor yönetimi, yurt içinde de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili yönetim, transfer gündeminde yer alan Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Umut için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Nuri Albayrak'ın Umut için Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile yaptığı ilk görüşmede olumlu sonuç çıkmazken, tarafların bu oyuncu için tekrar bir araya geleceği belirtildi. Umut'u kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, Sarı-lacivertli Başkent temsilcisinin Ömer Rıza ve yaklaşık 1 milyon dolar istemesi üzerine bu transferi askıya almıştı. Ankaragücü'nün Ömer Rıza teklifine sıcak bakan ancak para teklifine olumlu cevap vermeyen Başkan Nuri Albayrak, önümüzdeki günlerde bu transferi bitirmek için yeniden Cemal Aydın ile bir araya gelecek. Bordo-mavili ekip, yurt içinden Umut'un yanı sıra daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Samsunspor'dan Adnan Güngör ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un milli oyuncusu Murat Ocak transferinde ise sona yaklaştı. Murat Ocak'ın transferiyle bir zamanlar İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başkanlığını da yapmış olan Nuri Albayrak'ın ilgilendiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title