Haberler

Trabzon: Trabzonspor-ankaraspor Maçından Notlar

Trabzonspor, Fenerbahçe Maçında Yaşanan Olaylar Nedeniyle Kendi Evinde Oynadığı Ankaraspor Karşılaşmasına Seyircisiz Çıktı.

Trabzonspor, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle kendi evinde oynadığı Ankaraspor karşılaşmasına seyircisiz çıktı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, karşılaşmanın seyircisiz oynanması nedeniyle stat çevresinde maç sonrası yaşanabilecek herhangi bir taşkınlık ve olaya karşı önlem aldı. Bir grup Bordo-mavili taraftar, maç öncesi şeref tribünü önüne gelerek Başkan Nuri Albayrak'a çiçek verdi ve lehine tezahüratlarda bulundu. Seyircisiz oynanan maç öncesi Bordo-mavili taraftarlar, maraton tribününe "Adın Trabzonspor'sa, sana yakışanı göster, Ligin dibine değil, zirvesine demir at" pankartı astı.

Seyircisiz oynanan maçı Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Ankaraspor Başkanı Hilmi Gökçınar, Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek, milletvekilleri ve iki kulüp yetkilileri izledi.

Öte yandan Bordo mavili takımın teknik direktörü Ziya Doğan, forvette Umut ile Ersen'e görev vererek çift forvetle takımını sahaya sürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title