Haberler

Trabzon'da pencereden düşen genç kızın son notu "Pencereden uçacağım sonsuzluğa" oldu

Güncelleme:

Trabzon'un Yomra ilçesinde Yomra Fen Lisesinde pencereden düşerek hayatını kaybeden genç kızın bıraktığı mektupla ailesi ve ortaokul arkadaşlarına veda ettiği ortaya çıktı. Tuana'nın babasına, "Baba bir gün pencereden uçacağım sonsuzluğa demiştim" yazdığı öğrenildi.

2 Ekim gecesi kaldığı yurdun önünde beton zeminde arkadaşları tarafından bulunan Tuana S.'nin arkadaşları ile vedalaştığı ve ailesine not bıraktığı ortaya çıktı.

ARKADAŞLARINA "BURAYA KADARMIŞ" DEMİŞ

Olaydan kısa süre önce arkadaşları ile yurtta fotoğraf çektiren 14 yaşındaki genç kızın, "Buraya kadarmış" diyerek kaldığı yurttaki odasına gittiği ileri sürüldü. Küçük not kağıtlarına ise ailesi ve ortaokul arkadaşlarına veda mesajı bırakan Tuana'nın babasına, "Baba bir gün pencereden uçacağım sonsuzluğa demiştim" yazdığı öğrenildi.

İNTİHAR İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Tuana'nın intihar ettiği olasılığı üzerinde duruyor. Genç kızın geriye bıraktığı notlardaki yazıların ise kendi kaleminden mi çıktığının tespit edilmesi için kriminal inceleme başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

trabzon_61:

canına kurban olduğumm. . o mektubu bırakırken babanın yüreğini hiçmi düşünmedin. . baban sana kurban olsaydıda seni öpmelere doyamasaydı. mekanın cennet olsun dünya tatlısı. ALLAH (c. c) BABA na ve ANNE ne GANİ GANİ SABIRLAR NASİP EYLESİN. . .

38
1
yanıtYanıtla
KÜBRA:

ÖLDÜĞÜNDE NEREYE GİDECEĞİNİ DÜŞÜNDÜ ACABA. . HURİLERİN YANINAMI. . . CAHİLLİK İŞTE. ALLAH AFFETSİN

0
26
yanıtYanıtla
artvinli:

kübra sana öyle bir şey derdim ama bu rahmetli kardeşimize saygıdan dolayı yazmıyacağım

yanıt9
yanıt1
SEDA:

NE KADAR BOŞ KONUSMAYA MERAKLISINIZ. YAZIKK!

yanıt7
yanıt1
Ülküm:

Çoğunuz boş konuşuyorsunuz. Bazı insanlar hassastır. Profesyonel yaklaşım ve terapi ister. Anlaşılabilmek ister. Kademeli bir şekilde hayata adapte edebilmeli bu tarz insanları. Rehberlik çok önemli ilk rehberi de o çocuğun ailesidir. İyi gözlemleyiniz çocuklarınızı.

19
3
yanıtYanıtla
Co hart:

Toplum cinnet halinde 20 yilda ulke mahvoldu hele son 5 senedir

11
6
yanıtYanıtla
starboy:

yoo mahfolma filan yok herkezin keyfi yerinde. millet yazın yazlıkta kışın kışlıkta, bazı evlerde 2 veya 3 araç var ve herkez keyfine göre yaşıyor galiba sadece sende bir sorun var

yanıt15
yanıt8
starboy:

allah rahmet eylesin, bazı arkadaşlar kızcağız üzerinden demogoji yapıp toplumda siyasi durum berbat olduğu için filan demişler, herkez biliyorki her evde işçi veya işveren en az 2 veya 3 araba çocuklarda iphone en son modeli ve yazlık kışlık çoğu evde var yani gelir düzeyimiz yüksek ama dini yönden eğitimimiz zayıf bence bundan dolayı bir zaafiyet var.

yanıt14
yanıt10
Toprak:

Sen oncesini biliyormusun? 29 yil once intihar yoktu iskence ile adam oldurme vardi adam kacitma vardi bilmiyorsan ac oku. Ya da bir piskologa gozuk istersen

yanıt12
yanıt14
Milli Görüş:

maddi dünyalarında hiçbir eksiklik bırakılmayan çocuklarımızn malesef manevi dünyaları bomboş bırakılıyor. gönül dünyaları çorak kurak ruh dünyaları aç sefil perişan. çocuklarımızın bedeni ihtiyaçlarını karşılamak için gösterdiğimiz çabayı ruhlarının ihtiyaçları içinde göstermedikçe bu üzücü durumlardan kurtulmak zor. Allah ailesine sabır versin

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title