Haberler

Trabzon'da Amaç Yenilmez Armada Olmak...

Deplasmanda Ankaragücü Önünde 3 Puan Arayacak Olan Trabzonspor'un Amacı, Ziya Doğan Yönetimindeki Maçlarda Elde Ettiği Yenilmezlik Ünvanını Sürdürmek.

Deplasmanda Ankaragücü önünde 3 puan arayacak olan Trabzonspor`un amacı, Ziya Doğan yönetimindeki maçlarda elde ettiği yenilmezlik ünvanını sürdürmek.

Ligdeki Beşiktaş maçı öncesi Lazaroni`nin gönderilmesiyle göreve gelen Ziya Doğan yönetimindeki Trabzonspor, bu süreçte sırasıyla Beşiktaş` ı 3 -2 yendi, Osasuna ile 2 -2 berabere kaldı, Konyaspor` la 1 -1` lik sonuçla yenişemedi, Galatasaray` ı 3 - 1 mağlup etti ve son olarak da yine Osasuna ile 0 - berabere kaldı. Böylece Ziya Doğan` la çıktığı 3 lig ve 2 Avrupa Kupası maçında 2 galibiyet ve 3 beraberlik alan bordo - mavililer yenilgi yüzü göredi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Ankaragücü karşısında amaçlarının mutlaka kazanmak olduğunu belirterek, ¨Avrupa maceramız kötü ve istemediğimiz bir şekilde bitti. Futbolcularımızın lige dönmesi lazım. Bu açıdan yarınki maça çok önem veriyorum. Lige dönüşümüzü ispatlamalıyız¨ dedi.

MUSAMPA DERTLİ

Trabzonspor`un Atletico Madrid`den transfer ettiği Kongo asıllı Hollandalı futbolcu Kiki Kzito Musampa, yedek kulübesinde oturduğu için büyük üzüntü duyduğunu ancak forma giymeye başladığında herkesin gerçek Musampa`yı göreceğini söyledi. İspanya deplasmanında yöneticilerle görüşen Musampa`nın, kendisinin oynayamaması nedeniyle yöneticilerin de eleştirildiğini ve baskı altında olduğunu bildiğini belirterek, ¨Ama kulübeden oturmak benden fazla kimseyi üzemez. Kenarda oturmak benim de hoşuma gitmiyor. Ancak hocamın kararına saygı duyuyorum. Ama şunu bilin ki; ben oynamaya başlayınca sizi eleştirenler tebrik edecek. İnsanların benim performansımı görmeden eleştiri yapmasını doğru bulmuyorum. Kondisyon eksiğimi hızla tamamlıyorum ve lige verilen aradan sonra formama kavuşmak istiyorum¨ dedi.

SİNEMA KEYFİ

Trabzonspor, Osasuna maçının sonrasında geldiği Ankara`da dün akşam stres attı. Kamp yapılan Bilkent Otel`in yanındaki Bilkent Center`ın içinde bulunan Cinebonus sinemasına giderek, başrolünü Nicholas Cage` in oynadığı Dünya Ticaret Merkezi isimli, 11 Eylül`ü konu alan filmi izleyen futbolcuların oldukça neşeli olduğu ifade edildi.

Trabzonspor` un Ankaragücü muhtemel 11`i:

Jefferson- Musa, Stepanov, Fatih Akyel, Mustafa Keçeli- Hasan, Hüseyin, Szymkowiak, Gökdeniz- Marcelinho, Ersen Martin

Sakat: Yattara

Cezalı: Yok

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title