Haberler

Tp Genel Başkan Yardımcısı Akdeniz:

Türkiye Partisi (tp) Genel Başkan Yardımcısı Murat Akdeniz, Bir Partiyi İktidara Taşımak İçin Ülkenin Sorunlarına İlişkin İnsanlara Umut Veren Bir Fikrin Olması Gerektiğini Söyledi

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkan Yardımcısı Murat Akdeniz, bir partiyi iktidara taşımak için ülkenin sorunlarına ilişkin insanlara umut veren bir fikrin olması gerektiğini söyledi.

Akdeniz, partisi tarafından düzenlenen bir dizi etkinliklere katılmak için geldiği Denizli'de basın toplantısı düzenledi.

Parti binasında partililerle bir araya gelen Akdeniz, TP'nin kurulduğundan çok kısa bir süre sonra Türkiye'nin 81 ilinde ve ilçelerinin tamamında örgütlenmesini tamamladığını ifade etti.

TP'nin seçime girmekle ilgili kanuni yükümlülüklerini yaklaşık 1 yıl önce yerine getirdiğini dile getiren Akdeniz, 'Partimiz, kadrosuyla, misyonuyla, vizyonuyla seçimlere hazırdır. TP bu seçimlerin en iddialı partisidir'dedi.

'Seçim stardını verdiklerini' belirten Akdeniz, şunları kaydetti:

'Bir partiyi iktidara taşımak için ülke sorunlarıyla ilgili, halka umut vermeniz ve bir fikrinizin olması gerekir. İnsanlar, umut veren bir fikir ortaya koyduğunuz zaman size itibar ederler. Sorunlarına çözüm görürlerse size destek verirler. Fikrin yanında diğer bir gereklilik insanlara umut veren bir liderin olması gerekir. Kararlı, irade ortaya koyabilecek, sırtında yumurta küfeleri taşımayan ve ülkesi adına bir fikri ortaya koyduğu zaman geçmiş hayatına baktığında hiçbir çekincesi olmayan, hiç kimseden çekinmeyen, hiçbir baskı grubundan korkmayan bir liderin olması gerekir. Böyle bir lideriniz olmadığı zaman fikirlerinizi seçmene anlatamazsınız.'

(MUÇ-MUS-ÇAL) - DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title