Haberler

Toroslar Edaş'ın Bakım ve Onarım Çalışmaları

Toroslar EDAŞ, ağustos ayında bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Toroslar EDAŞ, ağustos ayında bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Toroslar EDAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, bölgede kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2017 yılının Ağustos ayında bakım, onarım çalışmalarıyla yatırımlara devam edildi.

Adana

Çukurova, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir, Ceyhan, Yumurtalık, Karaisalı, Karataş, Pozantı, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli'de 4 bin 904 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, yine adı geçen ilçelerde 340 kilometrelik hattın bakımını yaptı.

Kentte 64 elektrik panosu ve 99 trafo merkezini elden geçiren ekipler, ayrıca 9 dağıtım merkezinin de bakımını gerçekleştirdi. Adana'da 76 kilometrelik yeni kablo döşeyen ekipler, kentte bin 528 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 79 elektrik panosu, 44 trafo ve 1 dağıtım merkezinin montajı da tamamlandı.

Gaziantep

Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Nizip, Karkamış, Nurdağı ve İslahiye'de bin 869 aydınlatma armatürünün bakımını yapan Toroslar EDAŞ ekipleri, 15 panoyu da elden geçirdi.

92 kilometrelik alçak gerilim ve yüksek gerilim kablosunun bakımının tamamlandığı kentte 7 trafo ve 20 dağıtım merkezinin bakımı yapıldı.

Gaziantep'te 88 kilometrelik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 292 yeni aydınlatma armatürünün montajı ile yeni 72 elektrik panosu ve 18 trafo montajını da tamamlandı.

Hatay

İskenderun, Kırıkhan, Hassa, Dörtyol, Erzin, Payas, Belen, İskenderun, Arsuz, Reyhanlı, Altınözü, Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı'da 2017'nin Ağustos ayında 2 bin 783 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren ekipler, kentte 10 kilometrelik hattı da elden geçirdi.

Adı geçen ilçelerde 41 elektrik panosunun yanı sıra, 22 trafo ve 5 dağıtım merkezinin de bakımı yapıldı.

Hatay'da 74 kilometrelik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 741 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 79 elektrik panosu, 41 trafo merkezi ve 2 dağıtım merkezi montajı da tamamlandı.

Kilis

Kilis merkez, Musabeyli, Polateli ve Elbeyli ilçelerinde 110 aydınlatma armatürünü kontrolden geçiren ekipler, yine adı geçen ilçelerde 41 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Kentte 6 pano ile 71 trafo merkezi elden geçirilirken 2 dağıtım merkezinin de bakımı tamamlandı. Kilis'te 1 kilometrelik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 25 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı.

Ayrıca yeni 3 elektrik panosu, 3 trafo ve 1 dağıtım merkezinin montajı da tamamlandı.

Mersin

Akdeniz, Erdemli, Toroslar, Mezitli, Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla, Gülnar, Aydıncık, Silifke, Anamur, Bozyazı ve Mut'ta 4 bin 417 armatürün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, yine adı geçen ilçelerde 305 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Kentte 15 pano ile 46 trafo da elden geçirilirken 32 dağıtım merkezinin bakımı tamamlandı. Mersin'de 143 kilometrelik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte bin 777 yeni aydınlatma armatürünün montajını tamamladı.

Ayrıca yeni 39 elektrik panosu ve 73 trafo montajı da tamamlandı.

Osmaniye

Kadirli, merkez, Düziçi ve Bahçe ilçelerinde 920 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren ekipler, ayrıca 23 pano, 21 trafo ve 9 dağıtım merkezinin de bakımını yaptı.

Osmaniye'de 36 kilometrelik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 249 yeni aydınlatma armatürünün montajını gerçekleştirip, yeni 13 elektrik panosu, 21 trafo montajını da tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Çukurova Toroslar Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

title