Haberler

Tornavidalı Kadın Hırsızlar, Şehit Astsubayın Beylik Tabancasını Çaldı

Adana'da, Apartman Dairelerinin Kapılarını Tornavidayla Kırarak Giren Şık Giyimli 3 Kadın, Önce Sitenin Güvenlik Kamerasına, Ardından da Polis Ekiplerine Yakalandı. Çantalarından Kapı Kırma İşinde Kullandıkları Tornavida ile Çaldıkları Ziynet Eşyaları Çıkan Kadınların, Bir Şehit Astsubayın da Beylik Tabancasını Çaldıkları İddia Edildi.

Adana'da, apartman dairelerinin kapılarını tornavidayla kırarak giren şık giyimli 3 kadın, önce sitenin güvenlik kamerasına, ardından da polis ekiplerine yakalandı. Çantalarından kapı kırma işinde kullandıkları tornavida ile çaldıkları ziynet eşyaları çıkan kadınların, bir şehit astsubayın da beylik tabancasını çaldıkları iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, son günlerde Güzelyalı, Toros ve Mahfesığmaz mahallerinde kapı kırmak suretiyle evlerden hırsızlık olaylarının artması üzerine harekete geçen polis ekipleri, bir binaya girip çıkarken güvenlik kamerası tarafından kaydedilen şüpheli 3 kadını aramaya başladı. Mahallelerde önlemler artırılıp, Hırsızlık ile Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri de araştırmalarını sürdürürken, Mahfesığmaz Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Mayaoğlu Sitesi'nde hırsızlık

olayının teşebbüste kaldığı bildirildi. Verilen adrese giden polis ekipleri, apartmandaki dairelerden birinin kapısının önünde 2 adet tornavida ele geçirdi. Sitenin güvenlik kamerasını izleyen polis ekipleri, siteye girip çıkarken şüpheli hareketler sergileyen 3 kadını yakalamak için çalışmalarını artırdı. Şüpheli G.Ö. (35), L.G. (22) ile B.G. (19) adlı kadınlar Mahfesığmaz Mahallesi'nin ara sokaklarında yakalandı. Yakalanan kadınların çantalarında, tornavidalar ile çalıntı olduğu tespit edilen ziynet

eşyaları ele geçirildi.

Zanlıların ayrıca, ismi açıklanmayan bir şehit astsubayın evinden de beylik tabancasını çaldıkları bildirildi.

Çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkası bulunan zanlıların, Mersin'in Tarsus ilçesinde oturdukları, hırsızlık yapacakları semtin sosyal yapısına göre kendilerini hazırladıkları, şık kıyafetler giyip, makyaj yaptıkları belirlendi. Şüphe üzerine eşkallerinin verilmesi durumunda yakalanmamak için çantalarında yedek elbise taşıyan kadınların üzerinden çıkan çalıntı ziynet eşyalarına da el konulduğu bildirildi.

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

(MK-MT-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
title