Haberler

    Toplam Değeri 50 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 Uygulama (İos)

    Apple, bu yıl da sevgililer gününü unutmadı. Teknoloji devi kullanıcılarını sevindirecek bir indirime imza atarak normalde ücretli olan 6 uygulamayı ücretsiz olarak kullanıma sundu. Kısa bir süre indirimde kalacak uygulamalara gelin birlikte göz atalım.

    İster bugünü yalnız geçirenlerden olun, ister sevgilinizle kutlamış olun, Apple'ın size sunduğu 14 Şubat teklifini kesinlikle kaçırmamalısınız. App Store'da normalde ücret ödeyerek satın alabileceğiniz fakat kısa bir süre için ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamaları sizler için derledik.

    1. A Million Times

    Normal fiyatı: 15 TL

    Tüm iPhone ve iPad modelleriyle uyumlu olan saat uygulaması A Million Times, oldukça farklı bir tasarıma sahip. Belirli bir düzende konumlandırılmış onlarca küçük saatin, bir bütünü oluşturduğu koreografiler, sizi kendine hayran bırakabilir. A Million Times'ı aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    2. AirSnap

    Normal fiyatı: 15 TL

    Çektiğiniz fotoğraftaki renklerden nesneleri bulabilen bir yapay zekaya sahip uygulamada harika görüntüler yakalayabilirsiniz. Basit pozlama ve manuel odaklama özellikleri sayesinde kolay bir kullanım sunan AirSnap'i ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

    3. Everyday Valentines

    Normal fiyatı: 5 TL

    Sevginizi çıkartmalarla ifade etmeyi sevenlerdenseniz Everyday Valentines'i kesinlikle indirmelisiniz. 56 farklı çıkarmayı kullanıcılara sunan uygulamayı, aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

    4. Love Test Meter

    Normal Fiyatı: 5 TL

    Sevdikleriniz ile aranızdaki uyumu ölçen Love Test Meter, yazdığınız isimler arasında numeroloji teknikleriyle bir analiz yapıyor. Size bu analizler sonucu bir uyumluluk puanı sunan uygulamayla oldukça eğlenceli vakit geçireceksiniz. Love Test Meter'ı aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    5. ProfileWiz

    Normal fiyatı: 5 TL

    Profil resimlerinizi mükemmel hale getirmek ister misiniz? Instagram ve diğer sosyal medya platformları için harika bir profil fotoğrafı düzenleme uygulaması olan ProfileWiz ile profesyonel bir fotoğrafçının elinden çıkmışçasına görseller elde edeceksiniz. ProfileWiz'i aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    6. Spoken & Translator

    Normal fiyatı: 5 TL

    Konuşmalarınızı gerçek zamanlı olarak tercüme edebilen Spoken & Translator ile tercümana gerek duymayacaksınız. Yurt dışı seyahatlerinizde, uluslararası telefon görüşmelerinde veya ihtiyacınızın olduğu her yerde yardımınıza koşacak Spoken & Translator, 40 farklı dil desteğini de bünyesinde barındırıyor. Spoken & Translator'ı aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title