Haberler

Tolunay Kafkas'tan İstifa Sinyali

Tolunay Kafkas'tan istifa sinyali Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas Kayserispor'da devam etmekle ilgili değerlendirme yapacağım Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kayserispor'da devam etmekle ilgili değerlendirme yapacağım. Çünkü biliyorsunuz bu işlerin vebali hocaya, bundan dolayı hiçbir zaman sorumluluktan kaçan birisi olmadım. Kazandı mı oyuncular, kaybetti mi sorumluluk bende dedi.

Tolunay Kafkas'tan istifa sinyali

Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas Kayserispor'da devam etmekle ilgili değerlendirme yapacağım

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kayserispor'da devam etmekle ilgili değerlendirme yapacağım. Çünkü biliyorsunuz bu işlerin vebali hocaya, bundan dolayı hiçbir zaman sorumluluktan kaçan birisi olmadım. Kazandı mı oyuncular, kaybetti mi sorumluluk bende dedi.

Kafkas, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Oyunun ilk devresinde oldukça iyi oynayan bir Kayserispor var, çok da duran top kazandık diyen Kafkas, Üretme konusunda çok sıkıntılarımız var. Bunun için hafta içi çok çalışma yaptık fakat yine ürettik. İkinci devre maalesef yediğimiz golden sonra sıkıntılar baş gösterdi. Oyunu forse etmeye çalıştık, ikinci golü de yedikten sonra bayağı risk aldık. Aldığımız riskle beraber özellikle Biseswar'la iki net pozisyonumuz var. Bunları gole de çeviremedik. Gençlerbirliği'ni takımını kutluyorum, başarıları diliyorum ifadelerini kullandı. Kafkas, Süreç, çok olumlu gitmiyor bizim adımızda, önümüzdeki günlerde de bir değerlendirme yapacağız diye konuştu.

HAKEMLERLE İLGİLİ BİR ŞEY İFADE ETMEK İSTEMİYORUM

Açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Kafkas, Gençlerbirliği'nin 49. dakikada attığı ilk golde yan hakemin ofsayt bayrağını kaldırmasına rağmen, orta hakemin gol kararına ilişkin soruya, Bir anlamı yok ki, bir şey ifade etmenin bir durumu yok. Hakemlerle ilgili çok şey söylemek istemiyorum. Merkez Hakem Kurulu, kamuoyu, sizler onun değerlendirmesini yaparsınız yanıtını verdi.

KAZANDI MI OYUNCULAR, KAYBETTİ Mİ SORUMLULUK BENDE

Ligin 7. haftasında 16. sırada bulunan Kayserispor'da durumun iyiye gitmediğini belirten Kafkas, istifa edeceğinin sinyallerini verdi. Kafkas, Bakacağız tabi, Kayserispor'da devam etmekle ilgili değerlendirme yapacağız. Çünkü biliyorsunuz bu işlerin vebali hocaya, bundan dolayı hiçbir zaman sorumluluktan kaçan birisi olmadım. Kazandı mı oyuncular, kaybetti mi sorumluluk bende ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolunay Kafkas Kayserispor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title