Haberler

THY'nin Yeni Reklamı Nfl Finali Super Bowl'da

Türk Hava Yolları (THY), yeni reklam kampanyası "Beş Duyu"nun ilk gösterimini, Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nin (NFL) final maçı, Super Bowl'da gerçekleştirdi.

Türk Hava Yolları (THY), yeni reklam kampanyası "Beş Duyu"nun ilk gösterimini, Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nin (NFL) final maçı, Super Bowl'da gerçekleştirdi.

THY'den yapılan açıklamaya göre, THY'nin dünyaca ünlü kalp cerrahı ve ekran yüzü Dr. Mehmet Öz'ün rol aldığı yeni reklam filmi "Beş Duyu"yu, NFL finali Super Bowl'da izleyiciyle buluşturdu.

Danimarkalı ödüllü yönetmen Martin Aamund tarafından çekilen film, Avrupa, Güney Afrika, Uzak Doğu, Orta Doğu, Kanada, Latin Amerika ve ABD gibi ulusal bayrak taşıyıcının uçuş sağladığı birçok bölgede gösterime girdi.

50 santigrat derece sıcaklıktaki Sahra Çölü ve sıfır santigrat derece altındaki Kuzey Işıkları gibi olağanüstü hava şartlarına sahne olan film, Kuzey Avrupa, Afrika ve Uzak Doğu'da çekildi. Çekimleri bir ayda tamamlanan reklam filmi, insan vücudunun birbirinden son derece farklı ve zıt koşullar altında verdiği büyüleyici tepkimeye temasta bulunarak, izleyiciye "Dünya Daha Büyük, Keşfet" sloganı eşliğinde, sahip olduğu "Beş Duyu" ile kendi iç dünyasından hareketle tüm dünyayı keşfe davet ediyor.

"Yolculuktaki mentorluğumuzu sürdüreceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, "Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi olarak, öncelikli misyonumuzun yolcularımızı varış noktalarına ulaştırmaktan çok daha fazlası olduğuna inanıyoruz. THY ile onları dünyayı keşfe çağırırken, yeni reklam kampanyamız sayesinde keşif serüvenlerini daha özel ve anlamlı kılacak bireysel farkındalıklarını uyandırmayı amaçlıyoruz. Beş Duyu kampanyamız, bilinçaltını harekete geçirerek, her yolculuk sonrası kazanılan birbirinden farklı deneyimin değerine vurgu yapıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Bugüne kadar dünyaca ünlü birçok isimle hayata geçirdikleri reklam çalışmalarının pozitif geri bildirim ve sonuçlarının kendilerine büyük mutluluklar yaşattığını kaydeden Olmuştur, geçen yıl Morgan Freeman'ın oynadığı reklam kampanyasının büyük bir hit olduğunu, Dr. Mehmet Öz ile gerçekleştirdikleri yeni iş birliğinin de güzel yansımalarını almak için sabırsızlandıklarını bildirdi.

Olmuştur, "Bugün olduğu gibi bundan sonra da yolcularımızın yeni keşiflerine ilham olacak 'Dünya Daha Büyük, Keşfet' mottomuzla birlikte bu yolculuktaki mentorluğumuzu sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.

Dr. Mehmet Öz ise yüksek kalitede bir yolcu deneyiminin önemli olduğunu belirterek, "Hayatını, insan vücudunun harikalarını tüm dünyaya duyurmaya adamış bir doktor olarak, yeni reklam projesi 'Beş Duyu'da THY ile çalışmaktan çok mutluyum. Bu projeyle izleyicilerimizde daha fazla keşif ruhu uyandırarak, dünyanın dört bir yanında sahip olabileceğimiz alabildiğine benzersiz deneyimi THY ile birlikte keşfediyor olacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Türk Hava Yolları Mehmet Öz Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title