Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 2. Grup Takımlarından Adana Demirspor, Altay'ın Stoperi Bora Rıza Kalyon'u Renklerine Bağladı.

TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Adana Demirspor, Altay'ın stoperi Bora Rıza Kalyon'u renklerine bağladı.

İzmir Karaburun'da 3. etap kamp çalışmalarını sürdüren Mavi-lacivertliler, Altay'dan stoper Bora Rıza Kalyon ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

İsviçre'nin 2. lig takımlarından F.C. Baden'in alt yapısından yetişen Bora, 19 yaşına kadar burada futbol oynadı. Daha sonra Kayserispor ve Altay'da forma giyen başarılı oyuncu, Adana Demirspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Büyük bir camiada futbol oynamanın kendisi için büyük mutluluk olduğunu ifade eden Bora, Avrupa'nın bilinen birçok kulübünün böylesine büyük bir taraftara sahip olmadığını ifade ederek, "Adana Demirspor, Süper Lig hedefi olan bir takım. Ben de hedefleri olan bir futbolcuyum. Bu

nedenle birçok kulüpten teklif almama rağmen, hiç tereddüt etmeden Adana Demirspor'u tercih ettim" dedi.

Sezona 3 puanla başlamanın çok önemli olduğunu vurgulayan Bora, "Bu nedenle sezonun ilk karşılaşmasında Yeni Turgutluspor'u kendi evinde mağlup edip, Adana'ya 3 puanla dönmeliyiz. Daha sonra sahamızda da İzmirspor'u yenip o muhteşem taraftarımızı mutlu etmeliyiz" diye konuştu.

Bütün futbolcuların Mavi-lacivertli formayı giyebilmek için ilk günden beri büyük bir gayret içerisinde olduğunu ifade eden Teknik direktör Levent Eriş de, "Tüm oyuncularımın en büyük düşüncesi Adana Demirspor'un şampiyon olmasıdır. Hepsi idmanlarda bu formayı giyebilmek için mücadele veriyor" şeklinde konuştu.

Sezonun ilk karşılaşması olan Yeni Turgutluspor maçından 3 puan alıp sezona çok iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Eriş, "Futbolcularımız kampta gösterdiği performanslarını sahaya yansıtarak kendilerinden bekleneni ortaya koyacaklardır. Adana Demirspor taraftarının beklentilerine cevap verecekler. O büyük taraftar artık şampiyonluk istiyor. İşte bu takım, o mutluluğu taraftara bu sezon yaşatacaktır" dedi.

(MT-İK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title