Haberler

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Toplantısı Sona Erdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek Başkanlığında Gerçekleştirilen Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Toplantısı Sona Erdi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek başkanlığında gerçekleştirilen Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Toplantısı sona erdi.

Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2.5 saat sürdü. Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, Kurul'da terörle mücadele çerçevesinde durum değerlendirilmesi yapılarak, yürütülmekte olan faaliyetler ve önümüzdeki dönemde alınması gereken ilave önlemlerin ele alındığı bildirildi. TSK'nın Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği sınır ötesi harekatın başarılı sonuçlandığına işaret edilen açıklamada, harekatın terör örgütünde ağır kayıplara, korku ve paniğe yol açtığı vurgulandı.

Terörle mücadele alanında görev yapan güvenlik güçlerinin zor şartlar altında üstün vazife anlayışı içinde büyük bir özveri ve kararlılıkla yürüttükleri başarılı çalışmaların şükran ve takdirle karşılandığı belirtilen açıklamada, toplantıda terörle mücadele kapsamında yürütülen hukuki, idari, ekonomik, diplomatik ve sosyal tedbirlerin uygulanma durumunun bir kere daha gözden geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, "Yapılan değerlendirmeler neticesinde milli birlik ve beraberliğimizi, kamu düzenini, ülkemizdeki güven ve huzur ortamını bozmaya yönelik faaliyetlere karşı alınan tedbirlerin devletimizin tüm kurumlarınca etkinlikle ve kararlılıkla devam ettirileceği vurgulanmıştır" denildi.

(DA-YZE-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title