Haberler

Terk Edilmiş Kampta Gizli Bir Oda Bulundu, Ürkütücü Görüntüler İzleyenleri Meraklandırdı

Güncelleme:

Doğada keşif yapan bir grup, tesadüfen denk geldikleri terk edilmiş kampta buldukları gizli odanın görüntülerini Youtube'da paylaştı. Gizemli odanın ürkütücü manzarası izleyenleri meraka sürükledi.

İngiltere'de keşif yapan bir grup,terk edilmiş bir kampta ürkütücü bir gizli oda keşfetti. Bizimle Keşfet isimli Youtube kanalına yüklenen görüntüler izleyenleri büyük bir şaşkınlığa sürükledi.

RAFIN ARKASINDAN GİZLİ BİR ODA ÇIKTI

Duvarı kaplayan raf ünitesi hareket ettirildiğinde arkasından büyükçe bir delik açığa çıktı. Başka bir odaya açılan bu kapı oldukça ürkütücü bir manzara sunuyordu.

DUVARLAR UYGUNSUZ FOTOĞRAFLARLA DOLU

Çürümeye terk edilmiş bir binada bulunan gizli odaya giren kişiler duvarların boydan boya aşırı derecede cinsellik içeren fotoğraflarla kaplı olduğunu gördü.

YETKİLİLER GÖREVE ÇAĞRILDI

Zeminin çöplük ve alkol şişeleri ile kaplı olduğu odanın gizemi çözülemezken kamp alanının nerede olduğu da açıklanmadı. Oldukça tenha ve medeniyete uzak bir yer olduğu açıklanan bölgenin bulunması ve odanın gizeminin ortaya çıkarılması için polisler göreve çağrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

hedef 2023:

Dolar 9 lira

5
4
yanıtYanıtla
Afşinli:

ULAN AKP LİLER MAHVETTİNİZ ÜLKEYİ TEKBİR GETİRE GETİRE SATTINIZ ATTINIZ HERŞEYİ DOLAR EURO BENZİN MAZOT UÇTU VATANDAŞ BATTI BATTIN KAFİR DEDİGİNİZ KEFERE DEDİĞİNİZ ADAMLAR BİZİM PARAMIZI 5 KATLADI 5 E ADAMLAR BÜTÜN EĞE MARMARA EĞE HAYATLARINI YAŞIYORLAR HEMDE ONLARA GÖRE SADAKA PARALARIYLA SİZİN BU GĞNAHINIZI OSMANLIDA OLDUĞU GİBİ TORUNLARINIZ SORACAK TORUNLARINIZ

6
3
yanıtYanıtla
utu:

yıl 2071 =ülke nerede gören var mı?

7
1
yanıtYanıtla
PRESS ÜTÜ:

Ülke burada yerinde ama siz yoksunuz.

yanıt9
yanıt4
otobüs yolcusu:

başıboş dolaşan binlerce insan kılıgında canlılar var,onların eserleridir.

2
0
yanıtYanıtla
utu:

BİR İNCELEYİN. .

1
1
yanıtYanıtla
yyosseff:

5 tl 10 dolar. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title