Haberler

    Xbox Game Pass aboneleri üzgün! 6 oyun kaldırılıyor

    Güncelleme:

    Xbox Game Pass Şubat eklenecek/kaldırılacak oyunlar belli oldu. 6 oyun kütüphaneden kaldırılacakken, 9 yapım ise Game Pass'a eklenecek.

    Xbox Game Pass Şubat listesi belli oldu. Xbox oyuncuları bu ay bazı popüler oyunları kaybederken, aynı zamanda dikkat çeken yeni yapımlar kazanacak. Örneğin, 15 Şubat'ta Castlevania tarzı Infernax ve bol aksiyonuyla bilinen Skul: The Hero Slayer gibi birçok oyun kütüphaneden kaldırılacak.

    XBOX GAME PASS ŞUBAT OYUNLARI

    Xbox Game Pass abonelerini oldukça hareketli bir ay bekliyor. Şirket geçtiğimiz günlerde Şubat ayının başları arasında eklenecek yeni oyunları açıkladı. Öyle ki oyunların toplam değeri 2.160 TL'yi buluyor. Bunlar arasında Hi-Fi Rush, GoldenEye 007 ve Darkest Dungeon gibi yapımlar var.

    Game Pass'a Şubat'ta veda edecek oyunlar da dikkat çekiyor. Infernax ve Skul: The Hero Slayer'e ek olarak, kütüphaneden ayrılacak bir diğer yapım ise Remedy'nin geliştirdiği CrossfireX harekatının ilk yarısı olan Operation Catalyst. Ancak Game Pass kullanıcıları, bu oyunları indirimli fiyattan satın alabilir ve oynamaya devam edebilir.

    Xbox kullanıcıları yeni ay içerisinde dokuz oyun birden alacak. Ancak aynı zamanda altı yapımın da kütüphaneden kaldırıldığını görecek. İşte Şubat ayında kaldırılacak ve eklenecek oyunların listesi.

    Xbox Game Pass Şubat'ta eklenecek oyunlar:

    • 25 Ocak – Hi-Fi Rush (Bulut, PC ve Xbox Series X/S)
    • 27 Ocak – GoldenEye 007(Bulut ve konsol)
    • 30 Ocak – Roboquest(konsol)
    • 30 Ocak – Age of Empires II: Definitive Edition(Bulut ve konsol)
    • 31 Ocak – Inkulinati(Bulut, konsol ve PC)
    • 31 Ocak – JoJo's Bizarre Adventure All-Star Battle R(Bulut, konsol ve PC)
    • 2 Şubat – Darkest Dungeon(Bulut, konsol ve PC)
    • 2 Şubat – Grid Legends(EA Play ile Bulut)
    • 7 Şubat – Hot Wheels Unleashed – Yılın Oyunu Sürümü(Bulut, konsol ve PC)
    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız


    Xbox Game Pass Şubat'ta kaldırılacak oyunlar:
    • Besiege (Konsol ve PC)
    • CrossfireX: Operation Catalyst (Konsol ve Bulut)
    • Infernax (Konsol, PC ve Bulut)
    • The Last Kids on Earth and the Staff of Doom (Konsol, PC ve Bulut)
    • Recompile (Konsol, PC ve Bulut)
    • Skul: The Hero Slayer (Konsol, PC ve Bulut)

    Sony ile girdiği konsol rekabetinde Game Pass gibi sistemlerle öne geçmeyi planlayan Microsoft, birçok AAA (büyük çaplı) oyunlarını bu sisteme eklemeyi ihmal etmiyor.

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    xbox Gamegar Teknoloji Haberler

    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

    Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında 'Rusya' olabilir

    Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında "Rusya" olabilir

    Bakmadan Geçme

    Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title