Haberler

    "Tivibu Ev" 3 Reklam Filmiyle Anlatılacak

    TTNet, Tivibu Ev hizmeti için yeni tanıtım kampanyasını başlatıyor. İşte TTNet'in 3 ilginç tanıtımı

    Türkiye'nin iletişim teknolojileri ve eğlence şirketi TTNET, dijital yayın platformu Tivibu Ev hizmeti için 3 yeni reklam filmi hazırladı. Reklam filmleri Tivibu Ev'in Tekrar-İzle, Durdur-İzle, Seç-İzle, Geri Al-İzle ve Kirala-İzle özelliklerini eğlenceli bir dille anlatıyor.

    Detaylı bir çalışma sonucunda ortaya çıkan reklamlarda yerli dizilerden ve sinema dünyasından tanınmış oyuncular da rol aldı. 1 aya yakın hazırlık sürecinin ardından, 200 figüran, 8 sporcu, 4 ana karakter oyuncusu ve 50'den fazla teknik ekiple 4 günde çekildi.

    Casablanca" filminde izleyici filmin içinde yer alıyor

    "Yüz Metre Koşu", "Ayrılık" ve "Casablanca" isimli reklamlarda, Tivibu Ev'in sunduğu "seçim, kontrol ve özgürlük" özelliklerine vurgu yapılıyor.

    "Yüz Metre Koşu" filminde canlı yayını durdurması gereken izleyici, koşuya hazırlanan atletlerin arasına yani yayının içine girerek, atletlerden kendisini beklemelerini istiyor. Tarihi dizi filmde izleyici, dizi oyuncularından kaçırdığı bölümde olanları anlatmalarını yani tekrarlamalarını istiyor. "Casablanca" filminde ise izleyici aynı tür filmden sıkıldığı için filmin içine girip, oyunculardan farklı bir şeyler yapmalarını talep ediyor.

    Reklam için "Casablanca" dekoru sanat yönetmeni Zeynep Tarcan tarafından orijinaline birebir uygun olarak tasarlanmış. Duvardaki gölgelerden, abajurlara dek hiçbir detay atlanmadı. "Ayrılık" filmi kostümleri için dönem konusunda oldukça deneyimli bir isim olan Özlem Kaya'nın desteği alınmış. "Yüz Metre Koşu" filminde çekimin yapıldığı stadyum 3D olarak modellenerek, hareket eden seyirciler Türkiye'de ilk kez kullanılan Massive Software işlemcisiyle oluşturuldu.

    İzleyicilerin Tivibu Ev platformunu daha yakından tanımasını sağlayacak olan reklam kampanyası yakında televizyon, gazete, sinema ve internet mecralarında yayına girecek.

    Basın bülteninden derlenmiştir.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title