Haberler

    Star Wars Oyunu Project Maverick Bu Hafta Duyurulabilir

    Güncelleme:

    Yakın bir zamanda yeni bir Star Wars oyunu duyurulabilir. Electronic Arts ve EA Motive, Star Wars: Project Maverick için bir duyuruya hazırlanıyor olabilirler.

    Yakın bir zamanda yeni bir Star Wars oyunu duyurulabilir. Electronic Arts ve EA Motive, Star Wars: Project Maverick için bir duyuruya hazırlanıyor olabilirler.

    Disney ve Electronic Arts arasında devam etmekte olan anlaşma kapsamında, Star Wars oyunları Amerika menşeli yayıncı bünyesinde geliştiriliyor ve yayınlanıyor. Son olarak Respawn Entertainment tarafından geliştirilmiş olan Star Wars Jedi: Fallen Order satışa sunulmuştu. Sıradaki oyun ise geliştirilme aşamasındaki kod adıyla Star Wars: Project Maverick olacakmış gibi görünüyor.

    Hatırlayacağınız üzere Star Wars: Project Maverick, PlayStation mağazalarına hem herkesin erişimine açık hem de gizlice eklenen oyunları takip eden PSN releases tarafından yapılan Twitter paylaşımı ile ortaya çıkmıştı. Beta aşamasındayken ortaya çıkmış olan oyunun bir sanal gerçeklik cihazları için geliştirilmediği ve Play Together parametresine 5 değerinin verilmiş olmasına bağlı olarak çok oyunculu mod desteğinin olacağına işaret edilmişti. Dahası ise, Jason Schreier bunun küçük ve daha sıra dışı bir oyun olacağını söylemişti.

    Star Wars: Project Maverick, Bu Hafta Duyurulabilir Yakın bir zaman önce Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yapan Schreier, bu oyunun yakın bir zamanda duyurulacağını söyledi.

    Looks like someone's getting ready to announce a new game: https://t.co/9qBtRH05tY

    — Jason Schreier (@jasonschreier) May 28, 2020

    Geçtiğimiz hafta içerisinde ise Reddit üzerinden Jeff Grubb tarafından oluşturulmuş bir duyuru takvimi paylaşıldı. Bu takvime göre, Star Wars: Project Maverick 2 Haziran 2020 tarihinde yani yarın duyurulacak.

    Her iki isim de güvenilir kaynaklar üzerinden hareket ettikleri için, ortaya atılan bu iddia dikkate alınmaya değer. Mesela Jeff Grubb, Sony Interactive Entertainment tarafından gerçekleştirilecek olan sunumun tarihini önceden söylemiş ve nokta atış yapmıştı. Bu nedenle de yarını veya Çarşamba gününü bekleyelim bakalım neler olacak?

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title