Haberler

    İphone'un Bitmek Bilmeyen Çilesi

    iPhone 6 yapılan testlerin arka arkası kesilmiyor, bu kez de uzaydan attılar.

    -

    iPhone, 2007 yılında piyasa çıktığında dokunmatik ekranlı modeliyle cep telefonu sektörü için adeta bir devrimdi. İlk iPhone`dan itibaren akıllı cihaz piyasasını domine eden bu cihazlar çıkan her yeni modeliyle milyonlarca hatta milyarlarca kitleye ulaşmış durumda. iPhone`u üreten Apple firması piyasaya sunduğu her yeni modeli kullanıcıların büyük ilgisinin yanı sıra eleştirilerini de beraberinde getirmiştir.


    iPhone 4 ilk çıktığında telefonu sıkı tutunca "çekmeme" problemi yaşandığı iddiası konuşulmuştu. iPhone 5 ile telefonun kolay çizildiği ve ekranının sağlam olmadığı gündeme oturmuştu. Geçtiğimiz sene ise iPhone 5s ile birlikte TouchID'nin bazı yöntemlerle aldatıldığı sürekli söylenmişti. Bu eleştirilerin son halkasını 2014`ün sonbaharında büyük bir ses getirerek piyasaya sunulan iPhone 6 modellerinin bükülmesi oluşturuyor.


    Bu iddialara maruz kalan modellerden biri iPhone 6 ve Plus`ın dayanıklılık testi adı altında başına gelmeyen kalmadığını hepimiz biliyoruz.


    Bu kez de uzay testi


    Yapılan ilginç deneylerin en sonuncusu yok artık dedirtecek cinsten. Bu kez iPhone 6 uzay testine maruz kalıyor. İnsansız Hava Aracı ile uzaya çıkarılan iPhone 6 binlerce metre yükseklikten bir anda aşağıya bırakılıyor; böylece iPhone`un ne kadar dayanıklı olduğu ölçülmüş oluyor. Daha önce iPhone 6 'nin dayanıklığını öçmek için; balyoz vurmak, kaynar kolaya atmak gibi ilginç deneyler yapılmıştı.


    Kaynak: IHA



    Videoyu göremiyorsanız buraya tıklayın.



    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title