Haberler

    İpad Air 3 Bu Yıl Tanıtılmayabilir

    Digitimes tarafından ortaya çıkartılan yeni raporlara göre Apple, Ekim ayında gerçekleştireceği etkinlikte iPad Air 3'ü tanıtmayacak.

    Furkan Yaldız - -

    Ekim ayında iPad Air 3'ün tanıtılmasını bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Tayvan merkezli Digitimes'ın yayınladığı yeni rapora göre Apple, bu yıl içerisinde yeni nesil iPad Air modelini tanıtmayacak.


    iPad Air 3'ün bu yıl içerisinde tanıtılmayacağını belirten kaynak aynı zamanda iPad Mini 4 hakkında da bazı bilgiler paylaştı. Paylaşılan yeni raporlarda Apple'ın dördüncü nesil kompakt iPad'e yöneldiği ve söz konusu cihaz için küçük yükseltmeler yapmaya çalıştığı belirtiyor. Bir diğer merakla beklenen cihazlar arasında yerini alan büyük ekranlı iPad Pro hakkında ise yeni bir bilgi bulunmuyor. Bildiğiniz gibi Apple'ın 2014'ten bu yana 12.9-inçlik iPad Pro üzerinde çalıştığı söyleniyor.


    Öte yandan Digitimes'ın Apple için karışık bir geçmişi bulunuyor. Bu yüzden yeni raporların getirdiği bilgileri asılsız olma ihtimali de bulunuyor. Bu yüzden Apple'ın Ekim ayındaki etkinliğinde nasıl bir iPad tanıtacağı merakla bekleniyor.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Tayvan Apple İpad Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title