Haberler

    Hogwarts Legacy'den üzücü haber!

    Güncelleme:

    Uzun süredir beklenen ve çıkışıyla pek çok başarı elde eden Hogwarts Legacy, eski nesil konsollara daha geç çıkacak.

    2023 yılının en çok beklenen oyunlarından biri olan Hogwarts Legacy, geçtiğimiz günlerde PS5, PC ve Xbox Series S/X için çıkışını gerçekleştirdi. Eski nesil konsollara çıkış için ise daha dikkatli optimizasyon yapabilmek adına 4 Nisan tarihi veren Avalanche Software, bu tarihi erteledi. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

    HOGWARTS LEGACY, ESKİ NESİL KONSOLLARA 5 MAYIS'TA GELECEK

    Yapımcı ekip Avalanche Software'in büyük çaplı oyun tecrübesi oldukça az. Bu sebeple oyunu ilk olarak yalnızca yeni nesil konsollara ve PC'ye çıkaran ekip, eski nesil konsollara 4 Nisan'da getirecekti. Şimdi ise Twitter üzerinden yaptıkları açıklamayla birlikte Hogwarts Legacy, PS4 ve Xbox One'a 5 Mayıs 2023 tarihinde gelecek.

    Aynı durum Nintendo Switch'de de mevcutken orada herhangi bir erteleme söz konusu değil. Yapım, Nintendo Switch'e 25 Temmuz tarihinde çıkış yapacak. Yalnızca iki haftada 12 milyondan fazla satan Hogwarts Legacy, pek çok oyuncu tarafından beğenilse de teknik problemler sebebiyle oyunu oynamakta zorluk yaşayan birçok kişi bulunuyor. Optimizasyon sorunu yaşayan geliştirici ekip, PS4 ve Xbox One'da aynı problemi yaşamak istemiyor olabilir.

    Avalanche Software'in Twitter üzerinden yaptığı açıklama ise şu şekilde:

    "Dünyanın dört bir yanındaki hayranların Hogwarts Legacy'ye verdiği müthiş reaksiyon için minnettarlıkla boğulmuş durumdayız. Ekip, tüm platformlarda mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çok çalışıyor ve bunu yapmak için daha fazla zamana ihtiyacımız var. Hogwarts Legacy, 5 Mayıs 2023'te PS4 ve Xbox One için çıkacak."

    Hogwarts Legacy çıkış yaptıktan iki hafta sonra toplamda 12 milyon adet sattı ve 850 milyon dolara yakın gelir elde etti. Son Harry Potter evreninde geçen filmin 406 milyon dolar kazandırdığını düşünürsek Hogwarts Legacy, filmi ikiye katladı. Ayrıca oyuncular oyunda ilk iki haftada toplamda 267 milyon saat geçirdi.

    Peki siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Hogwarts Legacy Gamegar Teknoloji Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    Bakmadan Geçme

    Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title