Haberler

Gta 6 Söylentileri Başladı !

Bu günlerde ortaya çıkan söylentilere göre Rockstar çoktan GTA 6 için çalışmaya başladı.

Bu günlerde ortaya çıkan söylentilere göre Rockstar çoktan GTA 6 için çalışmaya başladı. Bir sonraki GTA için Amerika haritası üzerinde çalışmaya başlandığı kulağımıza gelenler arasında. Bunun hayali bile inanılmaz olsa da böyle bir proje çıkış tarihini 2020'lere kadar atması muhtemel.

The Crew oyununda buna bir çalışma yapıldı Amerika Birleşik Devleri'nin küçültülmüş hali de olsa haritanın bir ucundan öbür ucuna geçmenin 1.5 saat sürdüğü söyleniyor.

Rockstar her ne kadar kodlama da inanlmaz olsa da bire bir Amerika haritasında oynamak hem çok zorlayıcı hemde dehşet bir deneyim olabilir. Bunun yanında oyunu çalıştırmak için süper bilgisayarlara ihtiyaç duyacağımız da ayrı bir gerçek. Süper bilgisayların çalışma teknolojisi NVIDIA's GRID teknolojisine benziyor. Bu arada şehirler arasını doldurmak nasıl olacak ya da şehirler arasında ki boşluklar için Rockstar nasıl bir çözüm üretir bunlar henüz cevabı olmayan sorular olsa da Gta 6 'nın tahminlerin çok üzerinde bir oyun olacağı kesin.

Gta 5 uzun süre bizlerle olabilir

Gta 5 Heist ve PC için özel güncellemelerle oyuna yeniden hayat veren Rockstar Games bu güncellemeleri gelenek haline getirebilir. Oyuncular tarafından çok beğenilen Heist yaması ile Rockstar başarısını perçinledi. Payday 2 örneğinde gördüğümüz üzere yeni oyun yapmak yerine yeni DLC'ler çıkarıp satmak hem daha az masraflı hemde daha kolay. Rockstar Games'in bu yönde bir düşüncesi olduğu ve yakında zamanda ücretli DLC'ler çıkarabileceği konuşuluyor.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Amerika Birleşik Devletleri Teknoloji Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500

Yorumlar (2)

Enes demirmobilWeb@haberler.com:

geta 5 gercekten guzel oyun benim evdeki bilgisayar kaldirmiyo bende interte gidiyom ama deger bence guzel oyun geta 6 da gec cikar

0
0
yanıtYanıtla
emre:

bi gidin yA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title