Haberler

    Godzilla Vs King Kong. İki Dev Aynı Filmde

    Yıllar sonra tekrar karşı karşıya gelecekler.

    Mahmut Saral - -

    Sinema dünyasının efsaneleri arasında gösterilen Godzilla ve King Kong, yeni bir filmde karşı karşıya gelecek gibi duruyor. Deadline'da yer alan bilgiler, Warner Bros.'un böyle bir film yapmak için çalışmalara başladığı ve Godzilla'nın haklarını elinde bulunduran Japon Toho şirketiyle görüşmeler yaptığı yönünde.


    Baktığımızda şu an King Kong için bir film hazırlanıyor. Kong: Skull Island isimli film, Universal Pictures'tan Warner Bros.'a geçiş yapmış durumda ve zaten bu da Godzilla ile King Kong'un aynı filmde olması için ilk adım olarak görülebilir. Çünkü Godzilla'nın da kullanım hakları Warner Bros.'ta.


    Corey Hawkins, Samuel L. Jackson ve Jason Mitchell gibi isimlerin rol aldığı Kong: Skull Island, 10 Mart 2017 tarihi itibarıyla vizyonda olacak. Öte yandan, 2014 yılında çıkan Godzilla, Warner Bros.'a 530 milyon dolar hasılat kazandırmıştı ve önümüzdeki günlerde Godzilla 2 için çalışmalar başlayacak. Bunlardan hariç olarak Japonya'da da bir Godzilla filmi hazırlanıyor...


    Sizin anlayacağınız, King Kong ve Godzilla'nın ayrı ayrı hazırlanan bu filmleri tamamlandıktan sonra sıra Godzilla vs King Kong'a gelecek. Bu filmin de en erken 2019 gibi gelmesi muhtemel.


    Görünüşe göre Warner Bros. bu işi sevdi. Batman v Superman'in ardından Godzilla vs King Kong da ilginç olacak gibi...


    Unutmadan, bu iki dev yaratığın yıllar evvel hazırlanan bir reklam filminde karşı karşıya geldiğini belirtelim ve videoyu sizlerle paylaşalım. Eğer pencereyi göremiyorsanız tıklayın.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Warner Bros Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title