Haberler

Film izlemek gibi: Tek oturuşta bitirebileceğiniz oyunlar!

Güncelleme:

Oyna oyna bitmeyen uzun hikayeli oyunlardan sıkılan veya sadece macera arıyorum diyenler için işte tek oturuşta biten oyunlar!

Oyunlar, günün stresini atmak veya bazen sadece eğlenmek için başına oturduğumuz şeylerdir. Bazı oyunların ve özellikle açık dünya oyunları bitirme süreleri çok uzun olabiliyor. Bu da haliyle vakti olmayan, bir boş günüm var onda da bir oyun bitireyim diyen insanlar için pek iyi olmuyor. Böyle insanlar için bir ilaçla geldik; işte tek oturuşta biten oyunlar!

Oynama süresi kısa ama eğlenceli, tek oturuşta biten oyunlar!

Outlast

Hala gözde korku oyunlarından biri olan 2013 yapımı Outlast, hem korkutucu atmosferi hem de kovalama mekaniği ile oyuncuları içine çekiyor. Cinayete meyilli hastalar tarafından istila edilen psikiyatri hastanesindesiniz. Bir gazeteci olarak mekanı araştırmaya ve çekim yapmaya gidiyorsunuz. Burada düşmanlarınıza saldıramıyorsunuz. Tek bir amacınız var o da hayatta kalmak. Ana hikayeye odaklanırsanız oyunun oynama süresi 5 saat. Yani isterseniz bir gecede bitirebilirsiniz.

PlayStation Plus Extra ve Premium kullanıcıları oyuna doyacak! İşte yeni oyunlar

LIMBO

Limbo, "Ormanın ortasında uyanan isimsiz bir çocuğun bilinmezliğe yaptığı yolculuk!" şeklinde özetlenebilir. Arafta; cehennemin hemen kıyısında, tuzaklarla dolu bir evrende verilen mücadeleyi konu alıyor. Oyunun bitirilme süresi 4 saat. İlgi çekici atmosferi ve ses efektleriyle Limbo'nun etkisinden birkaç gün çıkamayabilirsiniz.

Little Nightmares 1 – 2

Korku ve macera temalı diğer oyunumuz da Little Nightmares serisi. Gizemli bir dünyada geçen Little Nightmares, canavar, çarpık varlıkların yaşadığı demir bir gemi olan Maw'dan kaçması gereken aç küçük bir kız olan Six'in yolculuğunu konu ediyor. Son derece olumlu tepkiler alan iki oyunun da bitirme süreleri 5 saat.

Epic Games, bir oyun serisini komple ücretsiz veriyor!

Portal

Size verilen portal silahı isimli silahı silahı kullanarak açılan geçitler yardımıyla karşılaşılan bulmacaları çözme mantığı üzerine kurulu bir oyundur. Çok iyi bir fizik motoruna sahip Portal, sıkıcı bulmacalar içeren bir oyun değil. Çünkü peşinizde sizi öldürmeye çalışan bir robot var! Oyunu bitirme süresi ise 3 saati buluyor. Oyunun ikinci bir versiyonu da var ve o da en az ilk oyun kadar güzel. Fakat bitirme süresi 8 saat civarında olduğu için listeye dahil etmedik.

Stray

Stray çıkış yaptığı 2022'nin en iyi bağımsız oyunu ve en iyi çıkış yapan bağımsız oyun ödülünün sahibi oldu. Oyunda robotların, makinelerin ve virüslerin yaşadığı duvarlarla çevrili bir şehre düşen ve B-12 adlı bir drone arkadaşının yardımıyla yüzeye geri dönmek için yola çıkan bir sokak kedisini kontrol ediyoruz. Teması, grafikleri ve oynanış tarzı ile sevilen oyun Stray'i bitirme süresi ise 5 saat.

Kendi oyun konsolunuzu yapın! Raspberry Pi rehberi

Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare, birçok oyunseverin aşık olduğu özellikle keskin nişancı göreviyle akıllara kazınan bir oyundur. Hikayesiyle, görevlerde geçen çevrelerle, görev çeşitliliği ile oyuncuların gönlüne taht kurmuştur. Listedeki diğer oyunlara göre oyunu bitirme süresi nispeten daha uzun. Kayıtlara göre 6 saatlik bitirilme süresine sahip.

Journey

Oyuncuyu içine çeken atmosferiyle Journey, bir yol hikayesi. Bu yola ilk başladığınızda tek başınasınız… Amacınız, çok uzaklarda görünen ışık hüzmesiyle sarılı dağa ulaşmak. Bu dağa ulaşmaya çalışırken kah kızgın çöllerde uça yuvarlana, kah kar fırtınalarına karşı durmaya çalışıyoruz. Journey'in bitirilme süresi ise yaklaşık 2 saat.

GTA tarzı oyun için geri sayım başladı: Bu sefer polis olacaksınız

Abzu

Abzu, sanatsal bir oyun olan ve göz zevkinizi fazlasıyla tatmin eden bir oyun. Journey'den de izler taşıyan Abzu, oyunculara derin bir su altı macerası sunuyor. Bu kısa görsel şölenin oynama süresi ise yaklaşık 2 saat.

Sniper Ghost Warrior 2

Oyun, Filipinler'deki "ABD Deniz Kuvvetleri Kaptanı Cole Anderson" ve "CIA Özel Ajanı Diaz"ın bazı paralı askerlerin bir anlaşmaya aracılık etmek için toplandığına dair ihbar alması ile başlar. İkili, eski bir Rus radar karakolundaki biyolojik savaş silahını yok etmek üzere yola koyulurlar. En iyi keskin nişancı temalı oyunlardan biri olarak gösterilen Sniper Ghost Warrior 2'nin ilk oyunla bir bağlantısı da yok. Bu nedenle direkt bu oyunu oynayabilirsiniz. Oyunun bitirilme süresi ise yaklaşık 5 saat.

Marvel's Spider-Man 2'nin Türkiye satış fiyatı belli oldu: Oyuncuları sevindirdi!

A Way Out

Listemizde yine diğerlerine nispeten daha uzun olan oyunlardan birisi A Way Out. Ancak oynama süresine değmeyecek bir oyun sizlere önermiyoruz. Vincent ve Leo'nun hapishaneden kaçışını ve sonraki olayları konu alan bu oyunu tek kişi oynama şansınız yok. Yani bir arkadaşınızla gece yarısı tıpkı film gibi bu oyunu bitirebilirsiniz. Öyle ki oyunun bitirilme süresi 6 saat.

INSIDE

INSIDE, distopik bir dünyada geçen ilgi çekici bir bulmaca oyunu. Çeşitli mekanları gezdiğimiz bu oyunda mekanlar içerisinde ormandan terkedilmiş şehire, su altından laboratuvarlara kadar farklı ve bunaltıcı mekanlar var. Grafikleri ve karanlık teması ile dikkat çeken oyunun oynanış süresi 3 saat.

Türk girişimler son 10 yılda ne kadar büyüdü? Oyun sektöründen inanılmaz yükseliş!

BONUS: Undertale

Undertale aslında tek oturuşta biten oyunlar listemizdeki diğer oyunlar gibi değil. Çünkü oyunun bitirilme süresi yaklaşık 8 saati bulabiliyor. Ancak bu oyunu da tek oturuşta bitirmeniz kuvvetle muhtemel. Öyle ki bu oyun oyuncuyu resmen içine çekiyor ve salıvermek istemiyor. Şu ana kadar oynamadıysanız Undertale bir gece yarısı sabaha kadar bitirmek için biçilmiş kaftan.

Peki ya siz bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Listedeki hangi oyunları oynadınız? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title