Haberler

    En iyi 12 PC oyunu!

    Eğer siz de oyun oynamak için PC'yi seçenlerdenseniz, işte mutlaka oynamanız gereken 12 PC oyunu!

    Oyun ihtiyacınızı uzun süredir sadece konsollarla gideriyorsunuz, ancak yakın zamanda PC'ye geçiş yapmaya karar verdiniz. Hangi oyunlara göz atmalı, hangilerini yüklemelisiniz? İşte sizin için seçtiğimiz en iyi 12 PC oyunu.

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Genişleyen bir dünya, yüzlerce saatlik içerik, mod'larla genişleyebilme ve özgürlük. Skyrim, iyi bir PC oyunu için müthiş bir örnek. Çıkışının yıllar sonrasında hala yeni gibi oynanması ve konuşulması, bunun bir ispatı.

    Battlefield 3

    EA'nın seçkin FPS oyunu, sayısız silahı, aracı ve cihazı önünüze döküyor. 100'lerce metre uzaktaki düşmanınızı sniper tüfeğinizle vurmaktan düşman jetlerinin saldırısına maruz kalmaya her şeyi Battlefield 3'te yaşamanız mümkün.

    Civilization V

    Sıra tabanlı strateji serisinin bu son oyununda haritaları dolaşmak daha kolay, kritik bilgilere ulaşmak da öyle. Gods & Kings ve Brave New World eklentileri ise oyunu daha detaylı bir hale getiriyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title