Haberler

Elon Musk'ın sosyal medya platformu X, akıllı TV'lere özel uygulama çıkarıyor

Güncelleme:

Elon Musk'ın sosyal medya platformu X, video hedeflerini mobil cihazların ötesine taşıyor. Şirketin akıllı TV'lere özel uygulaması yakında kullanıma sunulacak.

Elon Musk'ın sosyal medya platformu X, video hedeflerini mobil cihazların ötesine taşıyor. Bu kapsamda şirketin akıllı TV'lere özel uygulamasını piyasaya sürmeye hazırlandığı bildirildi. Uygulamanın temel amacı X'teki videoları televizyonda izlemek olacak.

X uygulaması akıllı TV'lere geliyor

X CEO'su Elon Musk, bir kullanıcıya verdiği yanıtta yeni akıllı TV uygulamasını gözler önüne serdi. Uygulamanın yakında Samsung ve Amazon Fire TV'ler için kullanıma sunulacağını doğruladı. Raporlar, X'in YouTube'a benzer bir arayüzle bu uygulamayı sunacağını ortaya koydu.

Coming soon https://t.co/JlnlSL7eS9

— Elon Musk (@elonmusk) March 9, 2024

Bu hamle, platformun akıllı TV versiyonu üzerinde bir yılı aşkın süredir devam eden çalışmalarını yansıtıyor. Geçtiğimiz yıllarda böyle bir uygulama geliştirmek istediklerini söyleyen Musk, platformdaki videoların televizyonlara geleceğinin sinyalini vermişti.

132132132

X, Facebook ve YouTube tarafından uygulanan stratejilere benzer şekilde, son birkaç yıldır uzun ve canlı videolara daha fazla öncelik veriyor. Videolar şu anda mobil uygulamanın Keşfet ve ana sayfasında otomatik oynatılıyor.

Öte yandan platformun bir süredir Premium abonelere özel olarak uzun video yükleme izni verdiğini de biliyoruz. 2 saate varan videolar ile Twitter'da yeni bir dönem açıldığını söylemek mümkün.

Akıllı TV uygulaması, kullanıcıların yüzlerce içeriği büyük ekranda izlemelerini daha da kolaylaştıracak. Ancak Musk, videoların AirPlay aracılığıyla veya Xbox/Android TV gibi cihazlardan televizyona aktarılabildiğini de hatırlattı.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Sosyal Medya Elon Musk Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title