Haberler

Binance, saniyeler için NFT yaratan yapay zekayı duyurdu!

Güncelleme:

Binance, Bicasso isimli yapay zekasını duyurdu. Bu araç sayesinde yapay zeka yardımıyla NFT yapmak mümkün olacak.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yapay zeka ve NFT dünyasını birleştiren yeni projesini açıkladı. Kullanıcıların yaratıcı fikirlerini yapay zeka kullanarak NFT'lere dönüştürmelerine olanak tanıyan Bicasso adlı yeni aracını duyurdu. Binance Bicasso, benzersiz tarzıyla bilinen İspanyol ressam Pablo Picasso'dan esinleniyor.

Yapay zeka Bicasso ile NFT yaratın

Yapay zeka ile görsel yaratma dünyasına adım atan son firma Binance oldu. Bicasso isimli hizmetin beta sürümü yakında erişime açılacak. Binance CEO'su Changpeng Zhao (CZ) şimdilik 10 bin mint (baskı) ile sınırlı olacağının altını çizdi.

Here's a fun new #Binance AI product called #Bicasso ??

You can turn your creative visions into NFTs with AI. Give it a try and show me what you make with it.

Beta version live now, limited to 10k mints.

?? https://t.co/QeQS7oh9uH pic.twitter.com/22Dllhg2sP

— CZ ?? Binance (@cz_binance) March 1, 2023

Saniyeler içerisinde NFT yaratmayı mümkün kılan araç, herhangi bir programlama bilgisi gerektirmiyor. Kullanıcıların sadece İngilizce ifadeler yazması ve isteğe bağlı olarak arka plan fotoğrafı seçmesi yeterli olacak. Yapay zeka, kendisine verilen bilgilere dayalı olarak bir görüntü ve BNB Chain'de bir NFT oluşturuyor.

shiftdelete.net/coindesk-binance-busd-askiya-aldi

Bildiğiniz üzere NFT'ler; sanat eseri, müzik ve videolar gibi dijital varlıkları temsil etmek için kullanılıyor. Binance destekli araç ise blockchain teknolojisi hakkında teknik bilgiye ihtiyaç duymadan sanatçıların ve ressamların fikirlerini dijital dünyaya yansıtmalarını mümkün kılacak.

Bicasso, Binance'in hizmetlerini farklı kullanıcılara genişletmeye yönelik çabalarının bir parçasını oluşturuyor. Binance CEO'su Changpeng Zhao, borsanın inovasyona ve yeni teknolojileri benimsenmesine birçok kez dikkat çekti. Ayrıca NFT'lerin ve yapay zekanın da kripto para endüstrisinde önemli rol oynayacağını söyledi.

Yapay zeka destekli araç için çıkış tarihi açıklanmadı, ancak yakında kullanıma sunulması bekleniyor. Bicasso, NFT'lerin daha geniş bir kitleye sunulması ve içerik oluşturucuların dijital eserlerinden para kazanmasına kapı aralayacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyor? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title