Haberler

    Binance, saniyeler için NFT yaratan yapay zekayı duyurdu!

    Güncelleme:

    Binance, Bicasso isimli yapay zekasını duyurdu. Bu araç sayesinde yapay zeka yardımıyla NFT yapmak mümkün olacak.

    Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yapay zeka ve NFT dünyasını birleştiren yeni projesini açıkladı. Kullanıcıların yaratıcı fikirlerini yapay zeka kullanarak NFT'lere dönüştürmelerine olanak tanıyan Bicasso adlı yeni aracını duyurdu. Binance Bicasso, benzersiz tarzıyla bilinen İspanyol ressam Pablo Picasso'dan esinleniyor.

    Yapay zeka Bicasso ile NFT yaratın

    Yapay zeka ile görsel yaratma dünyasına adım atan son firma Binance oldu. Bicasso isimli hizmetin beta sürümü yakında erişime açılacak. Binance CEO'su Changpeng Zhao (CZ) şimdilik 10 bin mint (baskı) ile sınırlı olacağının altını çizdi.

    Here's a fun new #Binance AI product called #Bicasso ??

    You can turn your creative visions into NFTs with AI. Give it a try and show me what you make with it.

    Beta version live now, limited to 10k mints.

    ?? https://t.co/QeQS7oh9uH pic.twitter.com/22Dllhg2sP

    — CZ ?? Binance (@cz_binance) March 1, 2023

    Saniyeler içerisinde NFT yaratmayı mümkün kılan araç, herhangi bir programlama bilgisi gerektirmiyor. Kullanıcıların sadece İngilizce ifadeler yazması ve isteğe bağlı olarak arka plan fotoğrafı seçmesi yeterli olacak. Yapay zeka, kendisine verilen bilgilere dayalı olarak bir görüntü ve BNB Chain'de bir NFT oluşturuyor.

    shiftdelete.net/coindesk-binance-busd-askiya-aldi

    Bildiğiniz üzere NFT'ler; sanat eseri, müzik ve videolar gibi dijital varlıkları temsil etmek için kullanılıyor. Binance destekli araç ise blockchain teknolojisi hakkında teknik bilgiye ihtiyaç duymadan sanatçıların ve ressamların fikirlerini dijital dünyaya yansıtmalarını mümkün kılacak.

    Bicasso, Binance'in hizmetlerini farklı kullanıcılara genişletmeye yönelik çabalarının bir parçasını oluşturuyor. Binance CEO'su Changpeng Zhao, borsanın inovasyona ve yeni teknolojileri benimsenmesine birçok kez dikkat çekti. Ayrıca NFT'lerin ve yapay zekanın da kripto para endüstrisinde önemli rol oynayacağını söyledi.

    Yapay zeka destekli araç için çıkış tarihi açıklanmadı, ancak yakında kullanıma sunulması bekleniyor. Bicasso, NFT'lerin daha geniş bir kitleye sunulması ve içerik oluşturucuların dijital eserlerinden para kazanmasına kapı aralayacak.

    Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyor? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title