Haberler

Teknik Müşavirlik Kongresi

Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği'nin 6. Teknik Müşavirlik Kongresi, 3-4 Nisan'da Ankara Swissotel'de Gerçekleştirilecek. Kongrede Teknik Müşavirliğin Konumlandırılması ve Sektörün Geleceği Ele Alınacak.

Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (Türk MMMB) tarafından düzenlenen 6. Teknik Müşavirlik Kongresi 3-4 Nisan'da Ankara Swissotel'de yapılacak.

Türk MMMB'den yapılan açıklamaya göre, kongrede "Teknik Müşavirliğin Konumlandırılması-Yasal Altyapı Bağlamında Sektörün Geleceği" konusu ele alınacak. Kongrenin ana konuşmacısı Avrupa Müşavirlik Birlikleri Federasyonu'nun (EFCA) gelecek dönem Başkanı Panos Panagopoulos olacak.

Kongrenin birinci oturumunda teknik müşavirliğin yarattığı katma değer konusunda kamu ve özel sektörlerden konuşmacılar tarafından sunum yapılacak, daha sonra aynı konu müşavirlik firmaları temsilcilerinin katıldığı panelde tartışılacak. İkinci oturumda ise müşavirlik sektörü yasal altyapısı ele alınacak.

İki gün sürecek 6. Teknik Müşavirlik Kongresi'nde kamu kuruluşları, özel sektör firmaları, finans-yatırım kurumları ve teknik müşavirlik firmaları temsilcilerinin katılımıyla teknik müşavirliğin yarattığı katma değer ortaya konularak, sektörün yasal altyapısıyla ilgili mevcut durum ve geleceğe yönelik çözüm önerileri tartışılacak. Kongre, "Teknik Müşavirlik Yasal Düzenlemelerinin Sonuçlandırılması" konulu arama toplantısıyla sona erecek. (ANKA)

(NUR/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title