Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde faaliyet gösteren bir fırıncı, ihtiyaç sahibi aileleri için başlattığı "Askıda ekmek" uygulamasını sürdürüyor.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde faaliyet gösteren bir fırıncı, ihtiyaç sahibi aileleri için başlattığı "Askıda ekmek" uygulamasını sürdürüyor.

İlçeye bağlı Camiatik Mahallesi'nde hizmet veren fırıncı Özcan Ergeç, yaptığı açıklamada, "Askıda ekmek" kampanyasını 2 ay önce ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapmayı düşünerek başlattığını ve bundan sonra da devam ettireceğini söyledi.

Ergeç, uygulamadan herkesin memnun olmasından kendisinin de memnun olduğunu ifade ederek, "Bu

uygulamayı ekmekle başlattık. Şu anda ramazan ayında olduğumuz için de pide ile

devam ediyoruz. Sabah erken saatlerde çıkardığımız ekmeklerden bir

bölümünü kendimiz dolaba koyuyoruz. Ondan sonrasını da halkımız bağış yaparak

katkıda bulunuyor. Büyük ilgi gördü. Camiatik Mahallesi halkına ve Malkara'nın

diğer mahallelerinden, köylerinden gelerek alışveriş yapan, askıda ekmek

dolabımıza katkıda bulunan tüm halkımıza teşekkür ederiz. Uygulamamız 2018 yılı

sonuna kadar devam edecek."dedi.

Mahalle sakinlerinden Orhan Eker de uygulamayı başlatan işletme sahibine teşekkür ederek, herkesin bu uygulamaya destek olması gerektiğini belirtti.

Uygulama ile ihtiyacı olan vatandaşlar fırın dışındaki dolaptan

ihtiyacı kadar pide ve ekmeği ücretsiz alarak evine götürüyor.

Marmaraereğlisi yeni hizmet binası

Marmaraereğlisi Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi.

Belediyeden yapılan açıklamada, binanın ikmal inşaatının tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Marmaraereğlisi Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi. İkmal inşaatı tamamlanan, iç dekorasyon ve iç tefrişatın yerleştirilmesi işlemleri tamamlanan binada çevre düzenlemesi işlemleri başladı. Mimarisiyle Marmaraereğlisi'nin tarihi dokusunu yansıtan yeni belediye hizmet binası Marmarereğlisi ilçesi D-110 Karayolu Çorlu Kavşağı yanında bin 866 metrekare arazi içerisine 11 bin metrekare kapalı alana sahip 2'si bodrum kat olmak üzere toplam 9 katlı olarak projelendirildi."

Kaynak: AA / Güncel

Marmaraereğlisi Tekirdağ Malkara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title