Haberler

Tekirdağ: Çorlu'ya Ödenek Müjdesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül, Çorlu'ya Devlet Hastanesi, Kültür Sitesi, Adliye Sarayı ve Okul İnşaatları İçin 2007 Yılında Ödenek Aktarılacağını ve Yapımı Devam Eden İnşaatlarla Başlanacak İnşaatların Kısa Sürede Bitirileceğini Müjdeledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül, Çorlu`ya Devlet Hastanesi, Kültür Sitesi, Adliye Sarayı ve okul inşaatları için 2007 yılında ödenek aktarılacağını ve yapımı devam eden inşaatlarla başlanacak inşaatların kısa sürede bitirileceğini müjdeledi.

Ankara`da yaptığı temaslar hakkında bilgiler aktaran AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül, 2007 yılı için yatırım müjdelerinde bulundu. Çorlu`da yapılması düşünülen 350 yataklı devlet hastanesi için 2007 yılında ödenek tahsis edileceğini belirten Gönül, "2006 yılında tahsis edilen 3 milyon YTL`nin yanı sıra 2007 yılı için de ödenek ayrılacak. Döner sermayeden aktarılacak katkı ile de yeni devlet hastanesi inşaatına başlanacak ve kısa sürede bitirilecek" dedi.

Kültür sitesi inşaatının temellerinin çürük olduğuna dair raporlar iletildiğini de kaydeden Gönül, "Kültür sitesi inşaatı için 2005 yılında 1 milyon YTL, 2006 yılında da 2 milyon YTL olmak üzere 3 milyon YTL ödenek ayrıldı, bu paralar inşaatın yapımına başlanılmasını bekliyor. Çizilecek yeni proje ve yenilenecek olan temelin ardından inşaatına başlanacak. 2007 yılında da Kültür sitesi için ödenek tahsis edilecek" diye konuştu.

Adliye Sarayının yapımına da 2007 yılı içerisinde başlanacağını ifade eden Mehmet Gönül, "Adliye Sarayı inşaatı içinde ödenek ayrılacak. 2007 yılında başlanacak Adliye Sarayı inşaatı kısa sürede bitirilecek, zaten dönemimizde verilen ihalelerin tamamına yakını 1 yıl içerisinde tamamlanmak kaydı ile veriliyor. Çorlu için Hastane, Kültür Sitesi ve Adliye Sarayı`nın yanı sıra okul inşaatları içinde ödenek ayrılacak 40 derslikli okul inşaatına başlandı. 2007 yılı içerisinde Çorlu`da 251 derslik yapılacak. Eğitimde devrim yaşatıyoruz. Çorlu`da bizim dönemimize kadar 670 derslik yapılmış, biz ise göreve geldiğimizden bu yana 400 derslik yaptık. Önümüzdeki yıl içerisinde 251 derslik daha yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title