Haberler

Tekirdağ: Çordaş Genel Müdürü Kapucu'dan Vatandaşlara Müjde

Çorlu Doğalgaz Dağıtım A.ş (Çordaş) İbrahim Kapucu Vatandaşların Bilinçli Doğalgaz Tüketicisi Olmasını İsteyerek, "Abone Sayısı 3 Binden 15 Bine Ulaştığı İçin Yoğunluk Oldu Projesi Onaylanan Abonelerin Gazlarını Bayrama Kadar Açacağız" Dedi.

Çorlu Doğalgaz Dağıtım A.Ş (ÇORDAŞ) İbrahim Kapucu vatandaşların bilinçli doğalgaz tüketicisi olmasını isteyerek, "Abone sayısı 3 binden 15 bine ulaştığı için yoğunluk oldu projesi onaylanan abonelerin gazlarını bayrama kadar açacağız" dedi.

ÇORDAŞ Genel Müdürü İbrahim Kapucu, vatandaşların bilinçli doğalgaz tüketicisi olmasını istedi. Sokağından doğalgaz hattı geçen, evinin önüne doğalgaz kutusu konulmuş olanlar öncelikle ÇORDAŞ'a gelsin ve doğalgaz konusunda bilgi alsın diyen Kapucu, "Vatandaşların doğalgazı bilmesi gerekir. Doğalgaz kullanmak isteyen vatandaşlarımız yetki belgesi bulunan 96 firmadan sadece biri ile görüşmesinler, pek çok firma ile görüşüp daha evvel yaptıkları işleri incelesinler. Firmaların referanslarına bakıp ona göre iş versinler. Vatandaşlar iş vereceği firmanın daha evvel yaptığı işleri yerinde incelesin. Fiyat konusunda anlaşma sağladıktan sonra net ibareler içeren sözleşme yapsın. Vatandaşlar yetkili firma ile sözleşme yapmıyor" ifadelerini kullandı.

Vatandaşların tesisatlarını döşetmelerine ve üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen gaz kullanamadıklarını belirttiklerini de sözlerine ekleyen Kapucu, "Bize gelmeyen projeyi nasıl işleme koyabiliriz. Bazı projelerde de sorun çıkıyor ve düzeltilmesi için iade ediyoruz, bu da zaman kaybına nende oluyor. Vatandaşlar önce projelerini eksiksiz şekilde yaptırsın, sonra tesisatlarını döşetsin. Vatandaşlar bu işlemi ters yaptığı için zaman zaman sorunlarla karşılaşıyorlar. Bayrama kadar gaz açma işlemlerine yoğunluk vereceğiz ve projesi onaylanan abonelerin gazlarını kullanıma açacağız. Bayramdan sonra da yine proje onaylarını hızlandıracağız" diye konuştu.

ÇORDAŞ'ın geçici şantiye binasında hizmet verdiğini de kaydeden Kapucu, "ÇORDAŞ'ın büyük bir tesis olması gerekiyor ve olacak. Geçici şantiyeden, şehir merkezinde olan, Çorluluların rahat gidip gelebileceği bir yere hizmet binasına geçmek niyetindeyiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title