Haberler

Tarlasına Ulaşmak İçin Tünel Kazdı

Denizli'nin Çameli İlçesinde Bir Kişi Tarlasına Daha Kolay Ulaşabilmek ve Sulayabilmek İçin Evi ile Tarlası Arasında Bulunan Tepeye 20 Metrelik Tünel Kazdı.

Denizli'nin Çameli ilçesinde bir kişi tarlasına daha kolay ulaşabilmek ve sulayabilmek için evi ile tarlası arasında bulunan tepeye 20 metrelik tünel kazdı.

Taşçılar köyündeki evi ve tarlası arasındaki kayalık tepe nedeniyle her gün 3 kilometre yürümek zorunda kalan Mustafa Baş adlı çiftçi, çareyi tepenin altına tünel kazmakta buldu.

66 yaşındaki Mustafa Baş, evi ve tarlası arasındaki kayalık tepe nedeniyle her gün 3 kilometre yürümek zorunda kaldığını bu durumu önlemek içinse böyle bir yola başvurduğunu anlattı. Kendisini Ferhat ile Şirin efsanesindeki Ferhat'a benzeten Mustafa Baş, "Ferhat Şirin'i için ben de tarlam için dağları deldim" dedi.

Tünel kazmaya karar verdiği gün kendisini gören komşularının delirdiğini sandıklarını ve "Bu işi bitiremezsin" dediklerini söyleyen Baş "Tarlaya kolay ulaşmak ve de sulama suyu götürebilmek için bu tüneli açtım. O zamanlar bana herkes bu tüneli bitiremezsin dediler ama ben çalışarak bitirdim. Şimdi hem evime kolay ulaşıyorum hem de tarlam için sulama suyu akıyor buradan. Kazdığım kaya çok sert bir kaya değil. Kazdıkça eriyor ve yumuşuyordu. Bu nedenle kolay oldu" diye konuştu.

(FD-AT-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title