Haberler

Sarıgül'den Emine Ülker Tahran Yorumu

Güncelleme:

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den istifa edip yeni parti kurmasıyla ilgili; "Bölünürsek küçülürüz, bütünleşirsek büyürüz " dedi.

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den istifa edip yeni parti kurmasına ilişkin, "Bölünürsek küçülürüz, bütünleşirsek büyürüz. Benim görevim bütünleşmek ve büyümektir" açıklamasında bulundu.

Çeşitli ziyaretler için geldiği Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde CHP'nin ilçe teşkilatını ziyaret eden Sarıgül, bina önünde toplanan vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada, yurdun her bölgesinde ki vatandaşların örf ve adetlerini kendi istedikleri biçimde yaşamaları gerektiğini belirtti. Mübarek Muharrem ayının geride kaldığını, bu ayda herkes aşure yaparak herkese dağıttığını ve güzel duygularla paylaştıklarını ifade eden Sarıgül, Muharrem ayının da Ramazan ayının da tüm herkesin olduğunu dile getirdi.

"MUSTAFA SARIGÜL YOL ARKADAŞLARININ HİÇBİRİNİ HARCAMAZ"

Allah'ın bir insanı sınamak için koltuk ya da makam verdiğini vurgulayan Sarıgül, "Yaşadıklarımdan, emek harcamadan bir insanı bir makama getirirseniz, bu işin olmayacağının dersini aldım. Emek harcamayarak kolay kazanırsanız, kolay harcamaya çalışıyorsunuz ama bir şeyi unutuyorlar Mustafa Sarıgül yol arkadaşlarının hiçbirini dahi harcamaz" diye konuştu.

"BÖLÜNÜRSEK, KÜÇÜLÜRÜZ"

Daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret eden Sarıgül, bir gazetecinin Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den istifa edip yeni parti kurmasına ilişkin neler düşündüğünü sorması üzerine, şunları kaydetti: "Bölünürsek küçülürüz, bütünleşirsek büyürüz. Benim görevim bütünleşmek ve büyümektir. Benim görevim atalarımızın, dedelerimizin, ecdatlarımızın bizlere bıraktığı Cumhuriyet Halk Partisini hakkın değerleri ve halkın değerleri ile buluşturmaktır."

MESCİD-İ AKSA'YA YAPILAN SALDIRIYI DEĞERLENDİRDİ

İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya girmesini nasıl değerlendirdiğini sorulması üzerine Sarıgül, bir ülkenin askerinin hangi ülke olursa olsun inanç merkezine girmesini doğru bulmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Emine Ülker Tarhan Mustafa Sarıgül Tahran Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

M.yılmaz:

kadın sizin gibi beş yüz adam eder. Sarıgül sen kimsin.

10
3
yanıtYanıtla
fabellMobil-IOS:

Bu adamda siyasetçi değil resmen tezgahtar ağzı var resmen tezgahtar muhabbeti

10
1
yanıtYanıtla
Keyser SözeMobil-IOS:

Askerlik yapmayana siyaset , Türk olmayana gazeticiligin yasak olmasi dilegi ile. ...

7
4
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.com:

Hic buyumedinizki sonsuza kadar öyle kalin

6
4
yanıtYanıtla
Adnan:

sen onun tırnağı olamazsın dübük. . .

3
7
yanıtYanıtla
CCC:

BUNLARDA SIRADA BEKLİYOR LEŞ KARGALARI. TÜRKİYEYİ NASIL SÖMÜRSEK DİYE

8
1
yanıtYanıtla
tose:

MORgülcüğüm, malum CHP''liler bunu hep yapıyor! Öyle değilmi?

7
2
yanıtYanıtla
ERDOĞAN VE ÖCALAN:

HDP VE AKP BÖLÜNMESİN CHP BÖLÜNÜNCE HDP LİLER CHP YE HAKİM OLACAK. MHP DE BÖLÜNÜRSE AKP ZATEN PEKAKANIN KANKASI HDP PEKAKALAŞMIŞ CHP OOO TÜRKİYEYİ O ZAMAN İŞTE İSMİNİ BİLE DEĞİŞTİRİRİZ. FRENK OYUNLARIMIZ DEVAM EDECEK İZLEYİN. KILIÇDAROĞLUNU KASETLE BOŞAMI GETİRDİK???

0
7
yanıtYanıtla
kurt alanlı:

sarı gül kemal beyle chp yerinde sayar tunceliler bile oy vermiyor kemal bey devlet bey emekli olsunlar vatan elden gidiyor vatanının kıymetini bilmeyen hainlerin hepsini asacaksın

7
0
yanıtYanıtla
KILIÇ:

EMİNE HANIMI BAŞARILI GÖRÜYORUM CESURCA ÇIKIP CHP YANLIŞ YOLDA DEYİP PARTİ KURNASI MERTÇE BİR DAVRANIŞ AYRICA TANSU ÇİLLERDE BAŞARILI BİR HANIMDI HÜKÜMETİ ZAMANINDA PKK TIK DİYEMİYORDU VE O HAYİNİ GEBERTİN DİYORDU . ÜLKEM SAYESİNDE ÇOK İTİBAR KAZANDI EMİNE HANIMDA BİR ÇIGIR AÇIP BAŞARILI OLACAKDIR. SÖZÜMÜN ERİYİM DAHA ÖNCE AKP YE OY VERDİM ÇÖZÜM ÜLKEME FELAKET YAŞATTIGI İÇİN AKP YE ASLA VERMEM BİRDE BU ÜLKE O KADAR BORÇLUKİ DÜNYADA İLK SIRADA OLMAMIZA RAGMEN SARAYLAR YAPILMASI BENİ ŞOK ETTİ ÜZÜLÜYORUM ÜLKEME YAZIK OLUYOR BU SEBEPLE EMİNE HANIM EFENDİYE OY VERCEGİM.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title