Haberler

Talas Belediyesi ramazan ayında sosyal çalışmalarla 93 bin kişiye ulaştı

Güncelleme:

Talas Belediyesi ramazan ayında gerçekleştirdiği sosyal destek faaliyetleri kapsamında 93 bin kişiye ulaştı.

Talas Belediyesi ramazan ayında gerçekleştirdiği sosyal destek faaliyetleri kapsamında 93 bin kişiye ulaştı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye ekipleri başta "Biz pişirelim siz ulaştırın" uygulaması olmak üzere bir çok faaliyetle vatandaşların yardımına koştu.

Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, paylaşma ve dayanışma ayı ramazanın ruhuna uygun çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Farklı konularda sosyal çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Yalçın, şunları kaydetti:

"Dört noktada günlük 2 bin kişilik paket servis yemek ikramında bulunduk. Başta ihtiyaç sahipleri olmak üzere hastalar, öğrenciler ve engellilerin yanı sıra isteyen herkesin yararlandığı bu uygulama örnek bir sosyal proje oldu. Ayrıca her gün farklı bir bölgede vatandaşlarımıza iftarlık tatlı ikram ettik. Bununla birlikte hem aşevimizde kayıtlı ailelere hem de ihtiyaç sahiplerine iaşe ve temizlik malzemesi desteği sağladık. Aşevimizden yemek alan ailelere ayrıca günlük sıcak yemek ve ekmek yardımında bulunduk. Hayır Çarşısı'ndan kıyafet, ayakkabı, yeni doğan bebek seti ve ev eşyası gibi yardımlarımız oldu. Talas'taki 4 bin 500 Kovid-19 hastası ve ya karantinaya alınmış vatandaşımızla telefon görüşmesi yaparak hem hal hatırlarını hem de bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduk. Engelli ve yaşlı Kovid-19 hastalarının evlerine günlük olarak sıcak yemek ulaştırdık."

Yalçın ayrıca şehit ailelerinin kendileri için ayrı bir yere sahip olduğuna vurgulayarak, onlarla sürekli temas halinde olduklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Talas Belediyesi Talas Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title