Haberler

Tacize Uğrayan Genç Kızın Ağabeyine Keserli Saldırı Kamerada

Tacize uğrayan genç kızın ağabeyine keserli saldırı kamerada Taciz edilen kızın ağabeyinin bacağını keserle kırdılar Tacize uğrayan genç kızın ağabeyine saldırı kameradaİSTANBUL - Esenyurt'ta kafede çalışan 16 yaşındaki genç kızı taciz ettiği iddia edilen işletme sahibi, yakınlarıyla birlikte...

Tacize uğrayan genç kızın ağabeyine keserli saldırı kamerada

Taciz edilen kızın ağabeyinin bacağını keserle kırdılar

Tacize uğrayan genç kızın ağabeyine saldırı kamerada

İSTANBUL - Esenyurt'ta kafede çalışan 16 yaşındaki genç kızı taciz ettiği iddia edilen işletme sahibi, yakınlarıyla birlikte olay hakkında şikayette bulunan genç kızın ağabeyini darp etti. Saldırıya uğrayan ağabeyin olayda keserle bacağı kırılırken, yaşanan o dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 10 Temmuz günü saat 00.50 sıralarında Esenyurt Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, 13 gündür yanında çalışan 16 yaşındaki genç kızı bankada hesap açma bahanesiyle aracına bindiren 49 yaşındaki kafe işletmecisi bir kişi yola çıkarak Çatalca tarafına doğru yöneldi. Çatalca'da bir restorana götürülen genç kız durumdan şüphelenip geri dönmek istediği sırada patronunun sözlü ve elle tacizine maruz kaldı. Yaşanan olay üzerine genç kız kendisin korumak için patronuna sürekli ağabey deyip iş yerine dönmek istedi. Evinin yakınlarına geldikleri sırada genç kız, araçtan inerek koşar adımlarla annesinin yanına gitti.

Tacize uğrayan genç kızın ağabeylerine testere, keserle saldırdılar

Olayı öğrendikten sonra kulaklarına inanamayan anne kafe işletmecisinin yanına giderek konuşmaya başladı. Tam bu sırada sinirlerine hakim olamayan anne, kül tablasıyla kızını taciz eden şahsa saldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri olaya müdahale etti. Durum polise anlatan anne ve 3 oğlu emniyete giderek olay hakkında şikayette bulundu. Şikayet sonrası evlerine dönen 3 kardeş, kafe işletmecisinin yakınları tarafından saldırıya uğradı. Saldırganların elinde sopalar, keser, testere ve nargile demirini gören kardeşler kaçarak kurtulmaya çalıştı.

Tacize uğrayan genç kızın ağabeyine saldırı kamerada

Kovalamaca sırasında kardeşlerden Ahmet Taşlıca, kaçamayacağını anlayınca bir site duvarının arkasına saklanmak istedi. Siteye giriş yaptığı sırada ayağının burkulması sonucu yere düşen Ahmet Taşlıca can havliyle duvarın arkasına saklandı. Saldırganların fark etmeyerek yanından koştuğunu gören Taşlıca, duvar arkasından çıkıp kaçmak istediği sırada bir kez daha yere düştü. Tam bu sırada saldırganlar ellerinde bulunan sopalar, testere ve keserle Taşlıca'ya saldırarak darp etti. Olay sırasında keserle bacağına darbe alan Taşlıca'nın diz kapağı iki yerinden kırıldı. Yaşanan bu dehşet anları ise sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

"Linç girişim değil, öldürme girişimi"

16 yaşındaki kız kardeşinin patronu tarafından bankada hesap açtıracağım bahanesiyle araca bindirilip Çatalca'ya götürüldüğünü ve burada tacize uğradığını söyleyerek yaşadığı o dehşet anları anlatan Ahmet Taşlıca, "Çatalca'da kız kardeşimin örgülü saçlarını dağıtıp sırtını açıyor. Güzel kızsın böyle sana daha çok yakışıyor diyor, ondan sonra sigara ikram etmeye çalışıp göğüslerine elle tacizde bulunuyor. Kardeşimde ağabey sen ne yapıyorsun gidelim ailem beni merak eder deyip geri dönmesini istiyor. İş yerine gelen kardeşim olayı hemen anneme anlatıyor. Biz emniyete gittik ve geri geldiğimizde takside indiğimiz yerde hareketlenme başlıyor. Taksici bizi uyarınca biz kaçmaya başladık ve ben siteye girerek saklanmak istedim. Ben yere düştüm sonra saklandım. Ben bitti sanınca bloğun içine girip saklanmak isteyince burada dediler ve gelip bana keserle vurmaya başladılar. Linç girişimi değil, öldürme girişimi. Çünkü elinde zincirler, keser, testere bunlarla saldırdılar. Serçe parmağım ve ayağım kırıldı, sırtım her yerimde iz var" diye konuştu.

"Ben kızıma mı yanayım, oğluma mı yanayım"

Gözyaşlarına hakim olamayan anne Şenay Taşlıca ise, "Kızım işten geldi ve başından geçen olayları anlattı. Bende olayı duyar duymaz, dayanamayarak iş yerine koştum. Elime geçirdiğim kül tablasını kafasına vurdum ve 'sen insan olamazsın' diye bağırmaya başladım. Ekip gelerek bizi çocuk şubeye götürdü. İfade dönüşü 2 araçla eve geldik. Oğullarım adam orada mı diye bakmak ve polise haber vermek için kafenin yakınlarında araçtan indi. Oğullarım adamları görünce kaçmaya başlıyorlar ve büyük oğlum diğerlerine zarar gelmesin diye siteye gizleniyor. Gizlendiği yerden bularak benim oğlumu her türlü alet ellerinde linç ediyorlar. Ben kızıma mı yanayım, oğluma mı yanayım. Biz bunu hak etmiş miydik, benim suçum kızımın hakkını aramak mıydı, ben adalete sığınmıştım" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title