Haberler

Suriye Sınırındaki Mayınlı Alanda Yangın (2)

Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı'nda Temizlik Şirketinde Görevli Bir İşçinin Çöpleri Yakması Üzerine Çıkan Kıvılcımlar, Mayınlı Sahaya Sıçrayarak Kuru Otları Tutuşturdu.

Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı'nda temizlik şirketinde görevli bir işçinin çöpleri yakması üzerine çıkan kıvılcımlar, mayınlı sahaya sıçrayarak kuru otları tutuşturdu.

Öncüpınar Sınır Kapısı'nda özel bir temizlik şirketinde görevli R.Ü. isimli temizlik işçisi, gümrük sahası içerisinde topladığı çöpleri yaktı. Çöpten çıkan alevlerin Suriye sınırında bulunan mayınlı alandaki kurumuş otlara sıçraması üzerine panik yaşandı. Öncüpınar Sınır Kapısı'nda Türkiye'ye geçmek için bekleyen kamyon ve TIR sürücüleri araçlarını yangın bölgesinden uzaklaştırırken, yangın mahalline çok sayıda itfaiye aracı ve askeri birlikler sevk edildi.

Yangının kamyon ve TIR'ların hemen yanına kadar ulaşması nedeniyle sürücüler büyük panik yaşadı. Vali Yardımcısı ve Öncüpınar Mülki İdare Amiri Alparslan Yılmaz ile 2. Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay Ufuk Yetiştiren, yangın mahalline gelerek söndürme çalışmalarını takip etti.

TIR sürücüleri aniden başlayan yangın nedeniyle araçlarını hemen yan tarafa çektiklerini belirterek, "Yangın bir anda oldu. Nasıl çıktı bilmiyoruz. Olay yerine hemen itfaiye ekipleri sevk edildi. Çok korktuk" diye konuştu.

Yangın, itfaiye ekipleri ve askeri birlikler tarafından Öncüpınar Sınır Kapısı'na sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkmasına neden olduğu bildirilen özel temizlik şirketinde görevli R.Ü., jandarma tarafından gözlem altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAD-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title