Haberler

Superonlıne "İptv ve Supertalk" Teknolojilerini Türkiye'de Uygulamaya Başlıyor

Superonline, İptv ve Supertalk Teknolojilerini Türkiye'de İlk Defa Uygulamaya Başlıyor.

Superonline, ipTV ve SuperTALK teknolojilerini Türkiye'de ilk defa uygulamaya başlıyor.

Superonline tarafından uygulamaya konulacak her iki proje 26 Nisan 2007 tarihinde saat 11:00'de Superonline merkez binasında Superonline Genel Müdürü Savaş Ünsal tarafından kamuoyuna tanıtılacak.

Konuya ilişkin Superonline'den yapılan açıklamada, Superonline'ın eviniz veya iş yerinizde kullandığınız normal sabit telefonla, ADSL modem üzerinden 17 milyon ADSL aboneleriyle bedava konuşabilecek SuperTALK hizmetini uygulamaya geçirdiği bildirildi.

Açıklamada, "SuperTALK abonesi olan yan komşunuzla ya da SuperTALK abonesi diğer şehirlerdeki sevdiklerinizle artık bedava konuşabileceksiniz. SuperTALK abonesi olmasanız bile bu hizmetle uluslar arası, şehirler arası ve gsm aramalarınızda yüzde 80'e varan avantajlarla ucuza konuşacaksınız. Kısacası, her durumda kazançlı olacaksınız" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, diğer bir yeniliğin ise Amerika ve Avrupa'da uygulamaya geçen ipTV'nin şimdi Superonline ayrıcalığı ile Türkiye'ye getirildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca şu bilgilere yer verildi: "Bu sistemle, normalde izlediğimiz ulusal, uluslar arası ve tematik kanalları izleyebildiğiniz gibi sistemin kaydedebilme fonksiyonuyla canlı yayını dondurulabilir, kaydı ileri- geri sarabilirsiniz ya da kaydedip sonra izleyebilirsiniz. Video on Demand sistemiyle, sürekli güncellenen film arşivimizden, seçtiğiniz filmler hakkında ön bilgi alabilir, dilediğiniz an başlatıp durdurabilir ileri veya geri sarabilirsiniz. Kendi film ve müzik arşivinizi

oluşturabilir, merkezi sistemimizde size ayırayacağımız yerde saklayabilir, fotoğraf albümlerinizi oluşturabilirsiniz. TV'de internet ile uzaktan kumanda veya kablosuz klavye yardımı ile interneti kullanabilir, e-mail lerinizi kontrol edebilir, cevaplandırabilir, "sohbet" odalarına girebilir, kısacası internetin tüm kolaylığına, rahat koltuğunuzda otururken evinizdeki televizyondan erişebilirsiniz."

Açıklamada ayrıca, "Superonline'ın ipTV sistemine bir ilk daha getirerek ipTV teknolojisine kamera sistemini eklediği, bu sistemle kameralar yardımıyla eviniz veya iş yerinizdeki mekanları canlı olarak izleyebilirsiniz" denildi.

(CHT-HO-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title