Haberler

"Süper Star" Yarışmacılarından Serpil Benay, Tehdit Edildiği İddiasıyla Suç Duyurusunda Bulundu

Özel Bir Televizyon Kanalında Yayınlanan "Süper Star" Programında Yarışmacı Olan Serpil Benay, Hakaret ve Tehdit Telefonları Aldığı İddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na Suç Duyurusunda Bulundu. Kimlerin Kendisini Arayarak Tehdit Ettiğini ve Hakarette Bulunduğunu Bilmediğini Söyleyen Benay, "Telefonlarım Dinlenecek Ondan Sonra Anlayacağız" Dedi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Süper Star" programında yarışmacı olan Serpil Benay, hakaret ve tehdit telefonları aldığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Kimlerin kendisini arayarak tehdit ettiğini ve hakarette bulunduğunu bilmediğini söyleyen Benay, "Telefonlarım dinlenecek ondan sonra anlayacağız" dedi.

Benay bir hafta önce, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses için yarışmanın yayınlandığı programda ilginç iddialarda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na avukatıyla gelen Serpil Benay, burada müracaat savcısı Faruk Kurtoğlu'na suç duyurusunda bulundu. Kurtoğlu'na sözlü olarak verdiği ifadesinde Benay, olayların yayınlanan yarışmada yaşanan İbrahim Tatlıses polemiğinin ardından başladığını belirttiği öğrenildi.

Savcılığa yaptığı suç duyurusunun ardından adliye önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Benay, tehdit telefonlarıyla ilgili isim vermekten kaçınarak şunları söyledi:

"Süper Star" yarışmasında, anılarla ilgili bir konuşma yapılırken bir sanatçımızın adı geçti. O da, o yayını kestirdi. Dolayısıyla bir zincirleme olaylar gelişti. Huzursuzluklar oldu. Malum kişi olmayabilir. Biz de hukuki işlemlere başladık. Bugün onun için buradayız suç duyurusunda bulunduk. Korunma istediğimizi söyledik. Şimdi kimi suçlarsak hata yapmış oluruz. Orda bir sanatçı ismi zikrettik. Onun çok yakını da olabilir, onun herhangi bir hayranı da olabilir. Herhangi bir kişi olabilir. Kişiye özel

bir dava değil. Muhatabım olan 1 kişi olduğu için onun üzerinden yola çıkarak böyle bir açıklama yaptık. Susmasam biz sustururuz gibi tehditler alıyoruz. Burada bir şey yok. Hakaret içeren bir şey yok. Belden aşağıya bir konuşma yok. Bu tamamen şahsıma yapılan haksızlıktan dolayı. Ben kendimi ifade ettiğim için oldu. Şimdi bazı kişiler bu durumdan rahatsız olabilir. Bazı kişilerin yanındakiler rahatsız olabilir. Beni sevmeyen bazı kişiler bundan kendine vazife çıkarabilir. Herşey olabilir. Sanırım bundan

sonra olmaz ya da olursa da telefonlarına ulaşılır. Tüm cep telefonlarımı dinlemeye aldırdım. Ben yalnız yaşayan bir kadınım. Buraya yalnız geldim. Allah'ın dediği olur bazı şeyleri de önlemek gerekir. Allah korusun birşey olursa muhataplarımız bilinsin. Bizim arkamızdan hukuki işler yapılsın. Netice de bir kadınım korkuyorum. Sanmıyorum o sanatçı arkadaşımızın böyle bir şey konuştuğunu."

Benay bir hafta önce "Süper Star" yarışmasında Tatlıses için, 'İbrahim Tatlıses ekmeğimle oynadı' demiş ve iddialara göre de bu açıklamaya kızan Tatlıses, programı yayından kaldırtmıştı.

(FD-RA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title